Rinkeby United slog Värmdö med 3-1 och återtog därmed serieledningen i Division 4 Mellersta.  

Det var visserligen bortalaget som tog ledningen efter en minut genom Nr 5 Ludvig Emanuelsson, men Nr 16 Sajad Khalaf kunde replikera tämligen omgående för Rinkeby United.  

Strax före pausvilan minut 45 såg Nr 8 Abdifatah ”Aguero” till att Rinkeby tog ledningen. Och ledningen utökades i den 56:e minuten genom Nr 1 Zalif Sener genom en fint slagen frispark.  

Rinkeby United höll undan och vann matchen mycket rättvist med 3-1.  

Nu återstår sex omgångar och Rinkeby United leder serien med 1 poäng före IFK Lidingö som har en match mindre spelad.  

Nästa match för Rinkeby United är hemma på Knutby BP mot Mariebergs SK den 3 september klockan 20:00.

Text och bilder: Said Ali
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

EU-migranter dokumenterar sin verklighet

På onsdagen visades en serie dokumentära kortfilmer av och om romska EU-migranter på Rinkeby bibliotek. Under rubriken Dokumentära drömmar har barn och vuxna filmat berättelser ur sin verklighet.

Nu kostar det att parkera på Visbyringen och Osbyringen

Flera av de gator i Rinkeby, där det tidigare var gratis att parkera, har nu tagits över att ett privat parkeringsbolag. – Var ska jag parkera? Måste jag åka till Rissne och ställa bilen där och sedan ta t-banan hem?

Rinkeby-Kista har lägst andel vaccinerade i regionen

I Rinkeby-Kista har endast 71,8 % av gruppen över 80 år vaccinerat sig mot covid-19, vilket är lägst i hela regionen. Samtidigt finns det fler än 6 600 lediga tider den här veckan på Region Stockholms fyra vaccinationsmottagningar.

Järvabor protesterade mot marknadshyra

Solen sken över Järvas förorter på söndagen när kampanjen Nej till marknadshyra arrangerade aktionsdag. På 155 platser runt om i landet hölls under dagen demonstrationer, torgmöten och flygbladsutdelningar.