Rinkeby United slog Värmdö med 3-1 och återtog därmed serieledningen i Division 4 Mellersta.  

Det var visserligen bortalaget som tog ledningen efter en minut genom Nr 5 Ludvig Emanuelsson, men Nr 16 Sajad Khalaf kunde replikera tämligen omgående för Rinkeby United.  

Strax före pausvilan minut 45 såg Nr 8 Abdifatah ”Aguero” till att Rinkeby tog ledningen. Och ledningen utökades i den 56:e minuten genom Nr 1 Zalif Sener genom en fint slagen frispark.  

Rinkeby United höll undan och vann matchen mycket rättvist med 3-1.  

Nu återstår sex omgångar och Rinkeby United leder serien med 1 poäng före IFK Lidingö som har en match mindre spelad.  

Nästa match för Rinkeby United är hemma på Knutby BP mot Mariebergs SK den 3 september klockan 20:00.

Text och bilder: Said Ali
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Nu firas ALMA-pristagaren i Hjulsta grundskola

I dag öppnar utställningen Världens ALMA, Astrid Lindgren Memorial Award, i Hjulsta grundskola för det åttonde året i rad. – Det är kul och viktigt med läsning, säger Yasmin Adam, elev på Hjulsta grundskola.

Så kan du hjälpa flyktingarna på Lesbos

Nöden är akut efter branden i flyktinglägret Moria på Lesbos. Team Sweden Volunteers är en av de organisationer som samlar in förnödenheter till människorna på flykt. På Comfort Hotel i Kista kan allmänheten lämna barnvagnar, tält och annat som behövs.

Framtiden oviss för Tensta Träff

Kulturnämnden beslutade att Studiefrämjandet får hälften så mycket pengar för att driva verksamheten i Tensta Träff, som de önskade.  – Vi har haft ett möte med kulturförvaltningen och nu diskuterar vi om vi kan få det att rulla ändå, säger Farida Al-Abani, verksamhetsledare på Tensta Träff.

Provtagnings-bussarna tillbaka i Järva

Nu är det återigen möjligt att testa sig för covid-19 i regionens provtagningsbussar som finns på plats i Tensta, Rinkeby och Husby under fyra månader framöver.