Loppet avgjordes i årets värsta väder. Det slog snabbt om till iskallt regn, blåst och lera. En löpare gav upp redan före start. 
 
Funktionärerna beslutade då att de som klarar att springa halva hela loppet ändå räknas, men att de hjältar som tar sig igenom hela loppet kommer före i resultatlistan. 
 
Mansib, Jonis och Oskar klarade hela loppet. 
 
1. Mansib Rahman, Akalla
2. Jonis Serry, Rinkeby
3. Oskar González, Tensta
4. Iannis Constantin, Rinkeby
5. Elena Osokina, Husby
6. Noah Örtegren, Rinkeby
7. Bilal Cadimi, Tensta
 
Och det betyder att Mansib Rahman och Elena Osokina leder poängtabellen. 
 
Poängställning 2020:
 
Mansib 0+25+31=56 poäng
Iannis 28+7+7=42
Jonis 0+19+19=38
Elena 22+6+6=34
Mårten 0+31+0= 31
Oscar 0+13+13=26
Noa 15+0+5=20
Bilal 10+5+4=19
Mårten Westberg/Rinkeby Run
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Avbytarbänken #107 Hämta faden

Semir från Salong Bilbet gästar bänken. Han berättar om sin vackra historia. Hur han gick från att ha hela 164 i sin toalett till att nu vara en etablerad barber. Vi snackar om hur fotbollen har utvecklats. Hur viktigt är utseendet i modern fotboll? Skulle Paul Scholes vara världens omtalade mittfältare om han var mer medial? Var Marouane Fellainis hår mer berömt än han var som spelare? Det blir ett surr med mycket oväntade vändningar, som avslutas med att snacka om LeBron vs Zlatan.

Järvas första duathlon – både simning och löpning

Årets sjunde Tensta Rinkeby Grass Run är också Järvas första duathlon. 200 meter simning + 5 km löpning. Halv nio på söndag morgon börjar loppet med 200 meter simning i Järvabadet.

Järvaprofil nominerad till pris

”I augusti mördades en före detta spelare. Mordet tog Ove och alla de andra i Kista SC hårt. Alla spelare är Oves barn”. Så lyder en del av motiveringen som fått Järvabon Ove Eriksson, tränare i bland annat Kista SC, nominerad till Svenska Barnidrottspriset.

Folkfest när SuperCupen avgjordes

Som United fullbordade igår dubbeln genom att besegra Sundsvall med 4-1 på ett fullsatt Knutby BP i finalen av SuperCupen.