Idrottsförvaltningen stod för firandet av internationella kvinnodagen på Spånga IP, tillsammans med fotboll för tjejer, Galdem A Talk och Sveriges bästa futsalspelare Daniella Chamoun.

Kvällens fokus låg på att spela fotboll och hänga. Daniella lärde tjejerna olika tricks och uppmuntrade tjejerna till att drömma stort.

Hela kvällen avslutades med “Stretch N Talk” tillsammans med Galdem A Talk och Daniella Chamoun. De berättade om sina drömmar, mål och vart de befinner sig idag.
Kvällen var jättelyckad och jag är nöjd. Det kom många tjejer som har varit här tidigare, lite synd att det inte kom fler. Men annars hade alla kul och vi lyckades sprida info om saker för tjejer här. Det är viktigt att visa positiva grejer som händer i våra områden, som föreningar och grupper, säger idrottskoordinatorn  Ida Giorgi.

Zamzam Bouraleh

Drop in- fotboll för tjejer mellan 13-20 år, söndagar på Spånga IP. Ingen föranmälning krävs, alla som vill komma är välkomna.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Stora problem för SL:resenärer i samband med underhållsarbete i Rinkeby

Frustrationen mot SL fortsätter att växa bland Rinkebyborna. Ena rulltrappan och den stora hissen är tillfälligt avstängda, och under helgen var det även nödstopp på en av de fungerade rulltrapporna och två av tre hissar har inte fungerat. 

Nu är den lysande konsten längs Rinkebystråket invigd

– Han som ligger ner i gul tröja, det är jag! En av killarna från årskurs 7 i Rinkebyskolan pekar på ett av de lysande konstverken som numera pryder flera fasader längs Rinkebystråket. 

Sprängningar i Hjulsta för motorvägsbygge

Nya sprängingar i Hjulsta när Trafikverket bygger Sveriges största trafikplats i anslutning till Förbifart Stockholm. Boende har möjlighet att bli varnade.

Välkommen till Rinkeby…

Två av tre rulltrappor i Rinkebys t-bana har varit sönder i flera veckor. Den enda som fungerar har rullat nedåt. ”Hur gick det till när rulltrappornas underhåll planerades? Vems perspektiv har styrt?” undrar Björn Erdal i ett inlägg på Facebook.