Rulltrapporna står stilla igen.

Dagens rulltrappestatus i Rinkeby klockan 11.00: Ingen funkar.
Två avstängda helt. En stillastående där folk måste gå både upp och ner och mötas.
Ingen uppdaterad information i SL:s i app.

Den enda info som finns är en skylt med följande text:

Uppåtgående rulltrapporna ur funktion.

De uppåtgående rulltrapporna är avstängda på grund av tekniskt fel. Hiss finns, undvik att åka för många i hissen för att minska smittospridningen. Resenärerna som är i behov av rulltrapporna rekommenderas till angränsande stationer eller tillgänglighetsgarantin.
Prognos för när rulltrapporna beräknas bli åtgärdade saknas.

Varför finns ingen info, ska resenärer behöva undvika Rinkeby på grund av att man kan aldrig veta hur situationen ser ut när det gäller tillgängligheten?

– Jag kan bara beklaga. Tyvärr har jag ingen aning om varför det ser ut som det gör med bristerna i informationsflödet. Min uppgift på pressjouren utanför ordinarie kontorstid är bara att svara på akuta trafikproblem, vilket det här med rulltrapporna kanske i och för sig är… Men jag måste be dig återkomma, säger Henrik Palmér på SL:s pressjour

Klockan 14 rullar en trappa. Nedåt.

Anna Nygård
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Stockholm stad har tagit bort blockeringen av Nyhetsbyrån Järva

Nu kan alla i Stockholms stad återigen läsa Nyhetsbyrån Järva. Spärren är…

Låt Dana stanna!

Galdem A Talks avsnitt denna vecka handlar om Dana, en ung tjej från Husby som ska utvisas till Kazakstan. Tjejerna i Galdem uppmanar alla att skriva under namninsamlingen för att få Migrationsverket att tänka om.

Tensta Rinkeby Grass Run blir triathlon i juli

Nu provar Rinkeby Run triathlon. – Det blir toppen, säger Johanna Granhällen, som leder tjejernas tävling med 28 poäng med sex lopp kvar till mål.  – Superkul, säger Jonathan Cederlund, som ligger sexa, 140 poäng från ledande Jonis Serry.

Borgarråd på besök hos verkligheten

Stiftelsen The Global Village bjuder för första gången ut de folkvalda borgarråden i Stadshuset till Järva. Så gott som alla har tackat ja till att komma vid olika tillfällen.