Rulltrapporna står stilla igen.

Dagens rulltrappestatus i Rinkeby klockan 11.00: Ingen funkar.
Två avstängda helt. En stillastående där folk måste gå både upp och ner och mötas.
Ingen uppdaterad information i SL:s i app.

Den enda info som finns är en skylt med följande text:

Uppåtgående rulltrapporna ur funktion.

De uppåtgående rulltrapporna är avstängda på grund av tekniskt fel. Hiss finns, undvik att åka för många i hissen för att minska smittospridningen. Resenärerna som är i behov av rulltrapporna rekommenderas till angränsande stationer eller tillgänglighetsgarantin.
Prognos för när rulltrapporna beräknas bli åtgärdade saknas.

Varför finns ingen info, ska resenärer behöva undvika Rinkeby på grund av att man kan aldrig veta hur situationen ser ut när det gäller tillgängligheten?

– Jag kan bara beklaga. Tyvärr har jag ingen aning om varför det ser ut som det gör med bristerna i informationsflödet. Min uppgift på pressjouren utanför ordinarie kontorstid är bara att svara på akuta trafikproblem, vilket det här med rulltrapporna kanske i och för sig är… Men jag måste be dig återkomma, säger Henrik Palmér på SL:s pressjour

Klockan 14 rullar en trappa. Nedåt.

Anna Nygård
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Skolornas resultat är numera hemliga uppgifter

Från och med 1 september är skolors betygsresultat, och uppgifter om lärartäthet och hur många behöriga lärare skolan har, hemliga uppgifter. Det har Skolverket beslutat efter en dom i Kammarrätten. – Det är helt galet, säger Ulla Parkkinen, VD för Cordoba International School i Kista.

Varför så dyrt att parkera i Rinkeby Centrum?

Alla köpcentra runt Järva har åtminstone en timmes gratis parkering. Men inte Rinkeby Centrum. Där betalar du avgift dygnet runt, året runt. – Jag fick jag 900 kronor i böter när jag var inne och köpte kött och dadlar, säger Ahmed Barre.

IOP-avtalet med Fryshuset Husby överklagas till förvaltningsrätten

Förorten mot våld och Megafonen skickar en gemensam överklagan till förvaltningsrätten i…

”Ena dagen är vi som Barcelona och nästa dag som Kalmar FF”

Rinkeby United spelade oavgjort mot favoriterna Boo FF på Knutby BP på fredagskvällen. – Vårt mål för denna säsong är att komma så högt upp så möjligt, sade Rinkeby Uniteds tränare Bojan Djordjic, som ändå var rätt nöjd efter matchen.