GALDEM A TALK, med andra ord, tjejer som pratar, är podcasten från Järva som gjort succé. Nu kan du lyssna på podcasten här på Nyhetsbyrån Järva i ett unikt samarbete. 

Podcasten är samhälls- och kulturinriktad och står för representation, inkludering, gemenskap och systerskap med målet att  inspirera unga tjejer att våga ta plats.

GALDEM A TALK är grundad av Zamzam Bouraleh, Awo-Nada Yussuf, Fatuma Yussuf och Sara Mecconen och har omkring 1000 lyssnare per avsnitt. 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

E4an släpper sin första EP

Rinkeby-duon E4an släppte sin första EP Atlanta. Duon slog igenom 2020 med singeln ”Intro” och ”Hype” och har fortsatt släppa musik med artister som Yasin och 1.Cuz.

Mer Martin Mutumba, Avbytarbänken del 2.

Om ni gillade del 1, kommer ni att älska del 2. I den andra delen berättar Martin om hur året efter guldåret var. Vem den bäste spelaren han spelat med är och vem är den bäste motståndaren. Snacket handlar om Dulee Johnson och avsnittet avslutas med några intressanta frågor från lyssnarna.

Mizeria, del 10: Jag gick från wifey till stalker med wi-fi

Aicha scrollar oavbrutet i mobilen. Varför har Nano inte använt sina sociala medier? Mår han dåligt? Har någonting hänt?  Mizeria är Nyhetsbyrån Järvas sommarföljetong som publiceras med ett avsnitt varje dag. 

”Boken har varit en tillflykt”

Anita Karp har arbetat som maskör på teatern, inom äldreomsorgen och som forskare. Nu kan hon även titulera sig författare. Hennes första roman Fågelskugga kom ut nu i vår. – Det har varit ett rent nöje att skriva den, säger hon.