Polishelikopter

Klockan var 17.10 på tisdagen när polisen fick ett larm från Akalla. Två maskerade män hade tvingat till sig en BMW genom att hota bilföraren med en pistol.

Den stulna bilen som var en svart BMW med tonade rutor, stals i samband med att föraren höll på att parkera. Enligt Aftonbladet ska rånarna ha riktat pistolen mot förarens huvud för att sedan försvinna bort mot Esbogatan. 

Polisen rubricerar händelsen som grovt rån. Klockan 18.40 pågick fortfarande sökandet efter både bilen och gärningsmännen med helikopter och hundpatrull i området. Föraren uppges ha klarat sig utan fysiska skador.

Anna Nygård

 

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Möt Bilal – en av Förortsgalans unga funktionärer

Bilal Abdelwahab arbetade som funktionär under Förortsgalan 2019. Han spelar för fotbollslaget BK Bussenhus i Tensta som prisades under galan.

Taxiförare i gemensam kamp

Engelska och svenska apptaxiförare samlades på Folkets Husby för att utbyta kunskaper.

Skriv en text och vinn ett pris

Har du texter liggande i byrålådan som väntar på att bli lästa av världen? Nu har du chansen att få dem både lästa och prisade i någon av de lokala texttävlingarna som pågår just nu i Järva.

Folkets Hus om misstänkta pedofilen i Rinkeby

Idag onsdag kommenterar Rinkeby Folkets Hus för första gången gripandet av den man som misstänks ha begått övergrepp på barn i området under många år. Vi publicerar deras uttalande i sin helhet.