En man blev allvarligt knivskadad i Rinkeby under lördagsnatten. Polisen letar efter två gärningsmän.  

Vid 02.35 i natt larmades Polisen till Rinkeby efter att en man blivit knivskadad i buken. Det var i samband med ett rånförsök av två okända gärningsmän.

Brottsoffret fördes med ambulans till sjukhus. Enligt uppgifter till Aftonbladet har mannen livshotande skador. Rånförsöket ska ha skett när han parkerade sin bil efter att ha varit på jobbet.

Ingen är i nuläget gripen för brottet som polisen rubricerar som försök till grovt rån.

Har du uppgifter om händelsen? Kontakta polisen på 114 114.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

”Fler kan jobba hemifrån”

Arbetsmiljöverket anser att fler kan jobba hemifrån än vad som sker idag.  – Många arbetsgivare gör mycket bra, men det går att göra mycket mer och många fler kan jobba hemifrån, sade Erna Zelmin-Ekenhem, generaldirektör för Arbetsmiljöverket vid måndagens pressträff.

En ny konflikt har blossat upp på Hjulsta grundskola

Det har uppstått en ny allvarlig konflikt på Hjulsta grundskola. Skolans administrativa chef anklagar två kvinnor från kökspersonalen, och ytterligare en anställd kvinna, för stöld och de hotas med avsked.

Väktare i Rinkeby skjuten i benen

En väktare blev skjuten i benet under en rond i en av Hemblas fastigheter i Rinkeby under måndagskvällen. Polisen har inlett en förundersökning om försök till mord. 

Trafikförvaltningen tror att information kan lösa trängseln

Antalet resenärer i lokaltrafiken måste minska för att hindra smittspridning. Trafikförvaltningen i Region Stockholm tror att mer information ska lösa problemet med trängsel.