En man har hittats död i en blodig bostad i Akalla ikväll. Polisen har inlett en förundersökning på mord.

Under tisdagskvällen kallades en ambulans ut till Akalla. Enligt uppgifter till Aftonbladet upptäckte ambulanspersonalen blodspår i bostaden som är belägen i ett flerfamiljshus. I lägenheten hittade man en död person med skador på kroppen.

Ambulanspersonalen kallade därefter på polisen. Vid klockan 18.30 åkte flera polispatruller ut till adressen och tog beslut om att inleda en brottsutredning på mord. Tekniker har tillkallats och ingen person är ännu gripen.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Misshandel i Husby

Man gripen misstänkt för grov kvinnofridskränkning och olaga frihetsberövande, efter lägenhetsbråk i Husby i natt. 

Folkets Husby börjar med aktiviteter i huset igen

Under september månad kan du bland annat få kostnadsfri juridisk rådgivning, promenera och prata föräldraskap, få digital läxhjälp, eller vara med i en sygrupp på Folkets Husby.

”Staden bör köpa tillbaka Hemblas lägenheter i Husby”

När Stockholms stads fullmäktige sammanträdde igår kväll var föreningen Ort till ort från Husby där för att lämna en protestskrivelse till fastighets- och bostadsborgarrådet Dennis Wedin. Vad tänker Stockholms stad göra åt den katastrofala bostadssituationen i Husby, undrar husbyborna i sitt brev.

Trappan i Tensta börjar ta form

Trappan i Tensta är en till synes oändlig följetong. Inte blev trappan klar i våras och inte i juli heller. Men arbetet går i alla fall framåt.