Av okänd anledning har nämndmötena, som tidigare alltid hölls sista torsdagen i varje månad, både ändrat vecka och veckodag. Därför är det möte i Rinkeby-Kista stadsdelsnämnd ikväll i Folkets Husby.

dagordningen finns bland annat frågan om en ny trygghetsstrategi för Järva 2020-2025 med en lägesbeskrivning av både Rinkeby-Kista och Spånga-Tensta.

Förvaltningens arbete med miljöfrågor finns på dagordningen och även ett förslag från socialdemokraterna om ett kulturhus i varje stadsdel.

Mötet börjar 17.30 och den öppna frågestunden är 18.15-19.00.

Kerstin Gustafsson Figueroa
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Nyhetsbyrån Järva – todobbaadkii ina dhaafay

Nyhetsbyrån Järva – veckan som gått. Här kommer en kort sammanfattning på somaliska av veckans artiklar. Det är Fatuma Abdullahi Mohamed, folkhälsovetare och medarbetare i Nyhetsbyrån Järva, som är redaktör för sändningen.

Vårtecken i Järva

Våren är här nu med blommor, sopade gator och djurungar. Vilka vårtecken har du sett?

Ungdomar städade Järva i helgen

Rustade med påsar, handskar och griptänger gick Järvaborna ut för att plocka skräp i sina närområden i det soliga vädret på lördagen.

Domarna i Al Azhar-målet överklagas

Förre ordföranden i Al Azharstiftelsen, Bashir Aman Ali, bestrider tingsrättens dom på alla punkter och överklagar domen. Detsamma gör de övriga före detta ledamöterna i stiftelsens styrelse.