På senaste mötet i Rinkeby-Kista frågade ungdomsvärdarna varför de måste sluta.

Årets sista möte i stadsdelsnämnden i Rinkeby-Kista äger rum i Rinkebyskolan ikväll. Allmänhetens frågestund börjar 18.15.

Kvällen möte ska bland annat behandla stadsdelens verksamhetsplan för 2020, de reviderade riktlinjer för föreningsbidrag och Stockholms stads säkerhetsprogram.

Ljudlarmet på Solbackens förskola i Husby ska diskuteras och nämndens alla mötesdatum under nästa år ska offentliggöras. Läs alla handlingar här.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Tre skadade i Rinkeby efter knivdåd och polisingripande

Vid 22-tiden på torsdagskvällen larmades polis och ambulans till en lägenhet i Rinkeby där två personer knivskurits. Även gärningsmannen skadades då polisen uppfattade situationen som hotfull och sköt honom i benet.

Efterlängtad seriepremiär blev en stor publikfest

Division 4 Norra hade seriepremiär på tisdagskvällen och det började med derbymatch mellan Kista SC och Husby FF. En match som lockade flera hundra i publiken.

Provtagningsbussen parkerar numera på Rinkebyplan

Redan i mitten av januari började bussarna komma till Tensta och Husby för att erbjuda gratis provtagning för alla som hade symtom på covid-19. Sedan slutet av februari stannar provtagningsbussen även i Rinkeby.

”Vaccinet är enda vägen ut ur pandemin”

Nyhetsbyrån Järva har träffat Fatuma Mohamed, hälsoinformatör på Region Stockholm, för att prata om myter och spekulationer kring vaccinet mot covid-19. – Den allra vanligaste myten jag möter, är att vaccinet gör såväl män som kvinnor sterila, berättar hon.