På senaste mötet i Rinkeby-Kista frågade ungdomsvärdarna varför de måste sluta.

Årets sista möte i stadsdelsnämnden i Rinkeby-Kista äger rum i Rinkebyskolan ikväll. Allmänhetens frågestund börjar 18.15.

Kvällen möte ska bland annat behandla stadsdelens verksamhetsplan för 2020, de reviderade riktlinjer för föreningsbidrag och Stockholms stads säkerhetsprogram.

Ljudlarmet på Solbackens förskola i Husby ska diskuteras och nämndens alla mötesdatum under nästa år ska offentliggöras. Läs alla handlingar här.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

”Det går inte att överdriva Reactors betydelse för oss”

Hasan Kilic är killen som ville bli fotbollsproffs, men istället blev civilekonom och jobbar idag på bank. Han tackar personalen på Reactor för det. – Reactor gav oss förutsättningar och verktyg för att uppnå våra mål.

Abdilahi återfunnen oskadd

Den sextonårige Abdilahi, som varit försvunnen sedan den 27 december, har hittats. Enligt uppgifter i media ska han vara oskadd och misstänks inte ha utsatts för brott.

Höjt bostadsbidrag för barnfamiljer

Nu höjer regeringen bostadsbidraget för barnfamiljer. Många hushåll har drabbats hårt ekonomiskt av coronapandemin. För att nå ut till hushåll med svag ekonomi är bostadsbidraget en träffsäker förmån. Därför är det också en bra förmån för att ge ekonomiskt utsatta barnhushåll extra resurser. Detta är bra för många i stadsdelarna i Järva.

Politik och schlager på årets Husbyfestival

Årets Husbyfestival blev en blandning av churros och grillspett, politik och schlager,…