På senaste mötet i Rinkeby-Kista frågade ungdomsvärdarna varför de måste sluta.

Årets sista möte i stadsdelsnämnden i Rinkeby-Kista äger rum i Rinkebyskolan ikväll. Allmänhetens frågestund börjar 18.15.

Kvällen möte ska bland annat behandla stadsdelens verksamhetsplan för 2020, de reviderade riktlinjer för föreningsbidrag och Stockholms stads säkerhetsprogram.

Ljudlarmet på Solbackens förskola i Husby ska diskuteras och nämndens alla mötesdatum under nästa år ska offentliggöras. Läs alla handlingar här.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Dramatisk aktion mot Förbifart Stockholm i Hjulsta

Trafikverket som bygger det stora motorvägsprojektet Förbifart Stockholm öppnade under söndagen upp byggarbetsplatsen i Hjulsta för allmänheten. Tanken var familjefest med kaffe och bulle, men bygget har många motståndare och en grupp klimataktivister passade på att genomföra en aktion.

Har någon sett Sahra?

Sahra, 58 år, har varit försvunnen sedan i måndags den 17 juni…

De ska ge stöd till unga som samhället tappade bort

I maj 2018 invigdes Studier och Arbete i Rinkeby och idag finns en motsvarande verksamhet även i Husby. – Vi är otroligt stolta över vår verksamhet och att behovet finns är självklart, säger Annika Ström, som är tillförordnad enhetschef för Studier & Arbete och har varit med från start.

Ingen kö till evakueringsbostad

Det finns ingen kö till evakueringsbostäderna i Järva. I dagsläget har sex personer i Rinkeby-Kista och en person i Spånga-Tensta flyttat in i lägenheterna i det före detta servicehuset i Akalla.  Men kritik finns mot hur staden har skött det hela.