I natt, natten mellan söndag och måndag, hördes smällar i Tensta. Polisen kunde konstatera att en fönsterruta skjutits sönder.

Klockan var 02.15 när polisen larmades. När polisen anlänt till platsen i Tensta hittade de tomhylsor och en sönderskjuten fönsterruta. Ingen skadad person har anträffats i samband med att skott avlossades.

 – Vittnen har sett en bil lämna platsen. Det finns ingen person som anträffats skadad, sade Anna Westberg, presstalesperson på Stockholmspolisen till SVT Nyheter.

Polisen har gjort en teknisk undersökning och upprättat en anmälan gällande grovt vapenbrott och grovt olaga hot. Ingen person är frihetsberövad i nuläget.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Stor Eid-fest på Rinkebystråket

Muslimernas stora högtid Eid al-fitr firas i dagarna tre, och andra dagen var det fest på Rinkebystråket.

Så här fördelas föreningsbidragen i Spånga-Tensta

På nästa nämndmöte i Spånga-Tensta, nu på torsdag den 4 februari, beslutas om fördelningen av föreningsbidrag i stadsdelen. Totalt har 23 föreningar sökt sammanlagt 8,5 miljoner. Förvaltningen föreslår att nämnden avsätter 1,4 miljoner till föreningslivet.

Helya Riazat på Järvaskolan är Framtidens kvinnliga ledare

För femtonde året i rad korar Sveriges chefsorganisation Ledarna Framtidens kvinnliga ledare. Årets vinnare är Helya Riazat, medgrundare av och rektor på Järvaskolan. – En god ledare måste leva som den lär, säger Helya Riazat.

Vad gör staden för att stoppa coronasmittan i Järva?

– Vi vill veta hur mycket pengar som de har satsat på Järva. Om de inte vill göra något, tala om det i så fall. Mohamed Hagi Farah, en av dem som skrev ett öppet brev till socialborgarrådet Jan Jönsson, väntar på svar.