Idrott under Järvaveckan.

Rinkeby Run fortsätter sin verksamhet även i dessa tider. Under påsklovet kör de måndag – fredag från klockan 12-15 på Spånga IP.

Med början idag och varje dag fram till påskafton, alltså även på långfredagen, så anordnar Rinkeby Run verksamhet på Spånga IP. Det blir löpning, lekar, fotboll utan närkontakt och korvgrillning.

Allt är gratis, allt är utomhus och allt startar på Spånga IP:s löparbanor. 

Under helgen som gått har Rinkeby Run fortsatt tävlingen Tensta Rinkeby Grass Run. Kompisarna Yonis och Iannis hade en tät uppgörelse. Efter halva loppet var det en sekund emellan dem, men i mål var Yonis Serry tio sekunder före sin kompis Iannis Konstantin. Därmed tar Yonis också ledningen i kampen om de 10 000kr som tillfaller vinnaren i serien. Men Iannis är bara två poäng efter. 

Mårten Westberg
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Bojan på populärt besök i Husby

Podden Avbytarbänken fortsätter med sina välbesökta event på Folkets Husby. Den här gånger var det Bojan Djordjic som kom tillbaka till sina gamla hemtrakter. – Strukturell rasism har alltid funnits inom fotbollen, den byter bara utseende, precis som bilar byter modell.

Hittaut är orientering, lotteri och motion på samma gång

Rinkeby Run ordnade en orientering runt om i Järva, som en aktivitet under Sommar på torget i Rinkeby. Med appen Hittaut letar deltagarna efter lotter i ett lotteri med fina vinster.

Avbytarbänken #112 – Alla vägar bär inte till Rom

Avbytarbänken snackar Mason Mount-siffror. Karim Benzema snart historisk. Navas tavla eller försvarsmiss? Snackas det för lite om Marquinhos? Barcelonas chockförlust. De avslutar med att ge er alla förutsättningar om hur avslutningen i La Liga och Serie A kommer att se ut.

Säsongen är igång – AIK har ett guld att försvara

AIK Fotboll inledde igår sin säsong med premiärträning på Skytteholms IP i Solna. Fullsatta läktare fick se de regerande svenska mästarna göra sitt första fotbollspass för året. Återigen finns flera spelare från Järva med i årets trupp.