Strax före halv nio på torsdagskvällen larmades polisen. En person ska ha skadats av ett vass föremål. Både polis och ambulans är på plats och brottsplatsen är avspärrad.

Personen hade angripits utomhus och flera patruller är på plats och söker efter gärningsman eller gärningsmän i området. 

En förundersökning gällande försök till mord är inledd. Brottsplatsen är avspärrad och en teknisk undersökning kommer genomföras.

Den skadade personen är förd till sjukhus. Skadeläget är oklart, skriver polisen på sin hemsida.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Iftar i byn med teater, poesi och kort om Malcolm X

Förenade Unga var värdar första fredagen i ramadan när fastan bröts i Rinkeby Folkets Hus. – Här finns en känsla av gemenskap, när vi träffas bortom sociala medier, sade Rashid Musa, som var inbjuden att föreläsa om Malcolm X.

Dagkollo på Eggeby gård i sommar

ratis dagkollo på Eggeby gård, som anordnas av BK Bussenhus tillsammans med Rädda Barnen Västerort och Järva Folkets Park, är nu inne på tredje veckan. Både sommarjobbare och ansvariga ledare har haft hand om barn från åldern 7-12 år. – Det var tufft första dagen med barnen, men nu har man blivit deras favoritperson, säger Mona Egeih från Tensta, som är en av sommarjobbarna.

Ingen kö till evakueringsbostad

Det finns ingen kö till evakueringsbostäderna i Järva. I dagsläget har sex personer i Rinkeby-Kista och en person i Spånga-Tensta flyttat in i lägenheterna i det före detta servicehuset i Akalla.  Men kritik finns mot hur staden har skött det hela.

Stefan Löfven: ”Klassamhället består – om än i ny tappning”

I strålande sol samlade landets statsminister den hittills största publiken under Järvaveckans partiledartal.  – De skriande ekonomiska orättvisorna måste bort, sade Stefan Löfven.