Strax före halv nio på torsdagskvällen larmades polisen. En person ska ha skadats av ett vass föremål. Både polis och ambulans är på plats och brottsplatsen är avspärrad.

Personen hade angripits utomhus och flera patruller är på plats och söker efter gärningsman eller gärningsmän i området. 

En förundersökning gällande försök till mord är inledd. Brottsplatsen är avspärrad och en teknisk undersökning kommer genomföras.

Den skadade personen är förd till sjukhus. Skadeläget är oklart, skriver polisen på sin hemsida.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Nytt kulturstråk ska göra Husby tryggare

Trafiknämnden beslutade vid sitt senaste sammanträde den 27 augusti att genomföra planerna på ett grönt kulturstråk i Husby. Det handlar om en befintlig gångväg mellan Husby centrum och Husby gård som ska rustas upp och utvecklas.

Det är Föreningarnas dag i Tensta centrum imorgon

Imorgon, lördag, är det Föreningarnas dag i Tensta centrum. Mellan 12-15 finns en lång rad föreningar på plats i centrum. Även vi från Nyhetsbyrån Järva är där. Kom till vårt bord och tipsa oss om nyheter! 

Varför flyttas 179:ans hållplats?

Hållplatsen för buss 179 i Kista centrum ska flyttas ut till en…

Nu öppnar vaccinationerna för de under 60

Från och med klockan 11.15 idag är vaccinationsbokningen i Stockholm även öppen för personer som är mellan 55 och 59 år gamla. Därmed är fas fyra inledd i regionen och fler åldersgrupper kommer successivt att få tillgång till vaccinet.