Strax efter midnatt, 00.35, hördes  fyra skott i snabb takt vid Risingeplan i Tensta. Enligt polisen blev en ung man skjuten i benet.

Larmet kom till polisen 00.37. Polisen var snabbt på plats och spärrade av området. Brottsoffret, en ung man i 20-årsåldern, var vid medvetande när han fördes iväg till sjukhus i ambulans.

Ett stort område är avspärrat och polisen använde sig av bland annat hundpatruller och helikopter för att ta reda på vad som hänt.

Polisen har inlett förundersökning angående synnerligen grov misshandel.
Än så länge har ingen gripits för vad polisen rubricerar som synnerligen grov misshandel.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Kommer vårdcentralen i Tensta att stänga?

Fahyma Alnablsi har problem med återkommande värk i ena örat.  – Jag ringer vårdcentralen, men de hänvisar mig hela tiden till Brommaplan. Tänker de stänga?

Pedofilen dömdes till tio års fängelse

Idag föll domen mot den 67-årige man från Rinkeby som greps förra året för att ha utsatt barn för sexuella övergrepp. Mannen döms till tio års fängelse.

”Det är ett barn som har försvunnit och tystnaden är talande”

Ett barn är försvunnet och veckorna går utan att polisen får in några tips. I media är det tyst. – Det handlar om människovärde och vilka kroppar som är värda att söka efter och vilka kroppar som är sörjbara, säger Alexandra Pascalidou.

Nu invigs Husbys nya scen

Ikväll invigs Stadsteaterns och Kulturskolans nya scen i Husby och Melody Farshins Mizeria har premiär som teaterföreställning. – Vi ska skapa kultur som är relevant för de som bor här, säger Olof Hansson som är teaterns konstnärliga ledare.