Stort pådrag när det började brinna i en lägenhet på Sunnanbyplan under onsdagskvällen. Polis, brandkår och ambulans kom till platsen men ingen skadades allvarligt.

Strax efter klockan 20 på onsdagskvällen larmades räddningstjänst till en adress på Sunnanbyplan i Rinkeby. Det blev en stor utryckning med flera brandbilar, polispiketer och ambulans.

Orsaken var en brand i en lägenhet i ett flerfamiljshus. Polisen spärrade av området och höll förhör med personer som befann sig på platsen. Ingen misstanke om brott fanns vid niotiden och ingen människa uppgavs vara allvarligt skadad.

Anna Nygård

Lämna ett svar
You May Also Like

Nyhetsbyrån Järva fick rätt mot Hälso- och sjukvårdsnämnden i kammarrätten

Det har blivit svårare för media att få ut uppgifter från myndigheter och kommuner i samband med bevakningen av pandemin. Nyhetsbyrån Järva begärde ut uppgifter om antal avlidna per stadsdel i Stockholm, och fick först avslag. Beslutet överklagades och kammarrätten ger nu Nyhetsbyrån Järva rätt och tillrättavisar Region Stockholm.

Medborgardialogen i Tensta fick kritik av medborgarna

”Att använda våld är något vi lär oss. Det betyder att det…

Demonstration mot marknadshyror och utförsäljningar

Hundratals protesterade utanför Stockholms stadshus när kommunfullmäktige hade möte på måndagskvällen. – Vi kräver en bostadspolitik som gynnar alla, oavsett ens ekonomiska situation, sade Ilyas Hassan från Förorten mot våld, en av talarna.

Vad händer med stallet på Eggeby gård?

Stallet på Eggeby gård har varit stängt en längre tid. Hästarna är borta och hagarna växer igen. Men snart slår stallet upp sina dörrar för en ny hyresgäst.