Utförsäljning av allmännyttans bostäder i Järva planeras.

Ungdomar i Spånga-Tensta och Rinkeby-Kista har nu möjlighet att söka feriejobb genom Stockholms stad. Arbetstiden är några dagar under jullovet.

Mellan den 19 oktober och 2 november går det att ansöka om feriejobben som erbjuds till unga som är födda 2004, 2003 eller 2002 och bosatta i Järva. Även unga som är familjehemsplacerade och har en handläggare i Järva kan söka.

Arbetstiden är 28-30 december och 4-5 januari och jobben är inom kommunal verksamhet. Dock inte LSS, äldrevård eller barnomsorg på grund av den rådande situationen med Covid19.

Mer information finns på Stockholms stads hemsida.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

”Det har blivit som ett vanligt Jobbtorg”

Verksamheten Studier & Arbete föregicks av en diskussion, som initierats av den numera pensionerade medborgarvärden Mohamed Hagi Farah. Han var orolig över alla unga vuxna som inte har någon känd aktivitet. – Det finns en i varje port, konstaterade han.

Hästa Gårds framtid nu i Peabs händer  

Stockholms stads enda kvarvarande jordbruk, Hästa Gård i Akalla, har nu övertagits…

Parkleken Rinken får ansiktslyft inför sommaren

Parkleken Rinken i Rinkeby har rustats upp inför vår- och sommarsäsongen. I parkleken finns nu bland annat en ny lekborg, hinderbana och träskulptursdjur som besökande barn kan leka på.

Beslut om fortsatta nationella restriktioner

Med anledning av den fortsatt höga smittspridning av covid-19 har regeringen efter dialog med Folkhälsomyndigheten beslutat om fortsatta nationella restriktioner.