Välkommen till Avbytarbänken 2021. Den här gången snackar de italiensk fotboll och Italiens bästa fotbollsspelare – right now. Om dramat i Bergamo starring Papu Gómez.
De diskuterar också bäst före-datumet på Frank Lampard, om vinden har vänt nu för Mikel Arteta, eller..? Och så om Pochettinos nya jobb i Paris.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Var ska Akropol skära ner?

Klockan två imorgon lördag (27/6) har Akropol Basket årsmöte. På ytan är det en välmående och växande förening med balans i ekonomin, många tjejlag, några pojklag och ett herrlag i toppen av division ett. 

Banjul FC gick raka vägen upp till division 4!

Banjul FC går upp i division 4! Det blev klart efter segern mot Apollon Solna FK på Skytteholm IP på lördagseftermiddagen. – Det känns fantastiskt, sade Edi Dem, ordförande i föreningen, när slutsignalen gått.

Galdem A Talk – Kunskapslyftet

Veckans avsnitt av Husby-podden Galdem A Talk gästas av Kunskapslyftet. Ett dundersamtal om vikten av kunskap och support, och om spännande, aktuella grejer. Den 2 oktober händer något ni inte vill missa. Lyssna för att få veta mer!

Avbytarbänken #107 Hämta faden

Semir från Salong Bilbet gästar bänken. Han berättar om sin vackra historia. Hur han gick från att ha hela 164 i sin toalett till att nu vara en etablerad barber. Vi snackar om hur fotbollen har utvecklats. Hur viktigt är utseendet i modern fotboll? Skulle Paul Scholes vara världens omtalade mittfältare om han var mer medial? Var Marouane Fellainis hår mer berömt än han var som spelare? Det blir ett surr med mycket oväntade vändningar, som avslutas med att snacka om LeBron vs Zlatan.