Mannen misshandlade hennes mamma och två syskon, då larmade 4-åringen grannarna som ringde polisen. Det hände i Rinkeby i december. Mannen var vid tidpunkten anställd på Rinkeby-Kista stadsdelsförvaltning.

På förmiddagen den 20 december 2020 ryckte flera polisbilar ut till Rinkeby med anledning av att ett 4-årigt barn knackat på hos grannar och sagt att en man slår hennes mamma.

Kvinnan och två av hennes barn hade misshandlats av hennes pojkvän i kvinnans bostad i Rinkebyh. Mannen hade försvunnit från platsen när polisen anlänt, men greps senare vid husrannsakan på sin egen hemadress som också ligger i Rinkeby.

Kvinnan fördes till sjukhus där hon vårdades för omfattande skador. Hon fick bland annat en revbensfraktur, en kollapsad lunga och blåmärken samt sårskador i ansiktet som en följd av misshandeln.

Kvinnan och två av hennes barn är målsägande i en anmälan mot mannen. Han är anmäld för grov misshandel av kvinnan, misshandel av två av hennes barn och för narkotikabrott.

När händelsen ägde rum hade mannen en anställning på Rinkeby-Kista stadsdelsförvaltning som efter årsskiftet avslutades.

Mannen sitter häktad i väntan på åtal.

Nyhetsbyrån Järva har varit i kontakt med brottsutredaren, men polisen vill inte kommentera ärendet.

Händelsen har inte rapporterats om på polisens nyhetssida. 

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Grönt Initiativ vill förvalta jorden på Hästa Gård

Corona och klimatkrisen visar hur sårbart samhället är och att den inhemska matproduktionen måste öka. Hälften av vår mat produceras utomlands. Samtidigt ligger världens största urbana ekologiska jordbruk – Hästa Gård – outnyttjat mitt i Järva!

Elever kan få personlig hjälp när de studerar hemma

I dessa tider väljer allt fler vårdnadshavare att deras barn fullföljer studierna hemifrån.   – Nu krävs ökat stöd för att höja studiemotivationen och göra det möjligt för eleverna att uppnå studiemålen, säger Hiba Adem, från DYAMO.

Fakta för förändring – en rapport utan tydlig mottagare

The Global Village har presenterat en faktarapport om somalisvenskars livsförhållande i Sverige. Rapporten bygger helt på en sammanställning av nationell statistik över somalier som etnisk grupp i jämförelse med svenska befolkningen. Det är ambitiöst av stiftelsen Global Village att presentera en samlad kunskapsöversikt, men samtidigt saknas en fördjupad analys.

”Om du inte har hälsan, vad har du då?”

Bilal Hussein och Simon Wallgren är välkända träningsprofiler som har instagramkontot Officialakhfit tillsammans.  De sammanstrålade i samband med en islamisk föreläsning för några år sedan som Moosa Assal bjöd in till.   – Det klickade mellan oss och vi båda gillar entreprenörskap, säger Simon Wallgren.