Detta avsnitt avhandlar Avbytarbänken Zlatan vs Romelu, Marseille-fansens missnöje och Thomas Tuchels debut. Dessutom diskuteras Messi och miljarderna,  Deadline Day och det faktum att Ibrahim Afellay lägger skorna på hyllan.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Prova en ny sport i sommar!

Tänk dig att Orientering och Lotteri blev kära och fick barn. …och att det barnet blev en app som de döpte till Hittaut.

Avbytarbänken #107 Hämta faden

Semir från Salong Bilbet gästar bänken. Han berättar om sin vackra historia. Hur han gick från att ha hela 164 i sin toalett till att nu vara en etablerad barber. Vi snackar om hur fotbollen har utvecklats. Hur viktigt är utseendet i modern fotboll? Skulle Paul Scholes vara världens omtalade mittfältare om han var mer medial? Var Marouane Fellainis hår mer berömt än han var som spelare? Det blir ett surr med mycket oväntade vändningar, som avslutas med att snacka om LeBron vs Zlatan.

”Vatten är den roligaste miljön”

Alaa Eleish är vattenpolo-tränare i Husbybadet för Stockholms kappsimningsklubb, SSK. – Det spelar ingen roll om det är 60 meter under vattnet, eller med en boll ovan. Vatten är den roligaste miljön, med oändliga möjligheter, och vatten har varit en viktig del av mitt liv, säger han.

Lyssna på GALDEM A TALK!

GALDEM A TALK, med andra ord, Tjejer som pratar, är podcasten från Järva som gjort succé. Nu kan du lyssna på podcasten här på Nyhetsbyrån Järva i ett unikt samarbete.