Tre anhållna misstänka för mordet i Tensta.

Tre män är anhållna misstänkta för inblandning i mordet i Tensta på lördagskvällen. Under måndagen fortsatte förhören med de gripna.

Det var i lördags, strax efter åtta på kvällen, som polisen fick larm om en skjutning på Lättingegången i Tensta. När polisen kom till platsen hittade de en ung man skottskadad. Mannen fördes i ambulans till sjukhus, men avled senare under kvällen av sina skador.

Enligt uppgifter i Aftonbladet vill polisen inte kommentera om offret är känd av polisen sedan tidigare och därmed inte heller om skjutningen kan kopplas till gängrelaterade kretsar.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Anlagda bränder i Husby oroar

Under de senaste dygnen har flera bränder anlagts i Husby.  – Jag hoppas de skyldiga filmas av övervakningskamerorna, säger Husbybon Sandra Mandell. Men de fungerar visst dåligt nattetid.

Tensta konsthalls textpris avgjord

Nora Khalil vann första pris i Tensta konsthalls textpris, som delas ut för sjunde året i rad. – Vi är otroligt imponerade av vinnarna. Vi tror att Noras roman kommer att bli utgiven, säger Paulina Sokolow som är en av jurymedlemmarna.

OKQ8 avspärrad – farligt föremål på plats

Bensinstationen OKQ8 i Rinkeby utrymdes och spärrades av under fredagseftermiddagen med anledning av ett misstänkt farligt föremål. Föremålet ska ha hittats i anslutning till en bil.

Spånga-Tenstas stadsdelsdirektör tar över i Rinkeby-Kista

Stadsdelsdirektören Toni Mellblom slutar i Spånga-Tensta efter mindre än ett år. – Ja, men han flyttar inte så långt. Han blir ny stadsdelsdirektör i Rinkeby-Kista, säger Annika Friberg, M, ordförande i Spånga-Tenstas stadsdelsnämnd.