Tre anhållna misstänka för mordet i Tensta.

Tre män är anhållna misstänkta för inblandning i mordet i Tensta på lördagskvällen. Under måndagen fortsatte förhören med de gripna.

Det var i lördags, strax efter åtta på kvällen, som polisen fick larm om en skjutning på Lättingegången i Tensta. När polisen kom till platsen hittade de en ung man skottskadad. Mannen fördes i ambulans till sjukhus, men avled senare under kvällen av sina skador.

Enligt uppgifter i Aftonbladet vill polisen inte kommentera om offret är känd av polisen sedan tidigare och därmed inte heller om skjutningen kan kopplas till gängrelaterade kretsar.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Snart dags att söka sommarjobb!

Unga som vill jobba i sommar kan från och med tisdag söka sommarjobb. Från den 16 februari och fram till den 9 mars kan ungdomar födda 2002, 2003, 2004 och 2005 söka. Enda kravet är att du är folkbokförd och skriven inom Stockholms stad.

De håller en kurs i Första hjälpen

Dockan MiniAnne får sig en omgång hårda tryck över bröstet. – Du trycker 30 gånger och blåser två. Och du trycker i snabb takt. Muaad Hussien och Mohammed Munasar håller i Röda korsets kurs Första hjälpen för alla.

Försök till mord med stickvapen i Akalla

En man i 20-årsåldern är förd till sjukhus efter att ha blivit utsatt för ett mordförsök igår kväll i Akalla.

Här kan du rösta i Järva:

Den 9 september är det val. Viktiga val till riksdag, landsting och…