Tre anhållna misstänka för mordet i Tensta.

Tre män är anhållna misstänkta för inblandning i mordet i Tensta på lördagskvällen. Under måndagen fortsatte förhören med de gripna.

Det var i lördags, strax efter åtta på kvällen, som polisen fick larm om en skjutning på Lättingegången i Tensta. När polisen kom till platsen hittade de en ung man skottskadad. Mannen fördes i ambulans till sjukhus, men avled senare under kvällen av sina skador.

Enligt uppgifter i Aftonbladet vill polisen inte kommentera om offret är känd av polisen sedan tidigare och därmed inte heller om skjutningen kan kopplas till gängrelaterade kretsar.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Badpromenad till simskolan på Järvabadet

Från klockan nio till klockan 15, från måndag till fredag, går Idrottsmammor med barn till simskolan på Järvabadet. De går från Nydalsängen i Tensta och från Nasibshop utanför Rinkeby Folkets Hus.  – Det är en bra idé att gå gemensamt, för då blir det lättare för föräldrarna, säger Faxdi Warsame, här på bilden med sin syster Fatima.

Väktare i Rinkeby skjuten i benen

En väktare blev skjuten i benet under en rond i en av Hemblas fastigheter i Rinkeby under måndagskvällen. Polisen har inlett en förundersökning om försök till mord. 

Livstycket i Tensta lägger ned

Föreningen Livstycket i Tensta centrum lägger ned verksamheten vid årets slut. Beslutet har fattats vid en extra stämma.

En omdiskuterad park för discgolf

I slutet av september togs beslut i Kyrkogårdsnämnden om att börja bygga…