Året börjar närma sig sitt slut och vi gav oss ut på torgen för att fråga Järvaborna vad de önskar sig inför det kommande året.
Här är svaren vi fick:

William Peters, 50, Husby:
–  Jag önskar bara att kunna starta igång ett nytt liv här i Sverige med min familj från Kina.

 

Frida Oscarson, 28, Husby:
– Allt jag önskar mig är ett år fyllt med mycket kärlek och glädje.

 

 

 

 

 

 

Jasmin Shnah Pourghobad, 29, Kista:
– Jag hoppas på att politikerna tar skolfrågan på allvar här i Järva. Jag har två barn som snart ska börja gå i skolan, och jag vill inte att de ska behöva åka långt för att få en bra skolgång.

Sidra Akbar, 21, Kista:
– Jag vill fortsätta känna mig hemma här i Järva. Även om jag bott på andra håll i Stockholm, har jag alltid känt att jag hör hemma här just för att jag känner mig så trygg. Jag vill inte behöva flytta, allt man behöver finns här.

Eleni Terzitane
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

”Vi på Helio vill vara en hub för kreativa möten”

Denna vecka sitter Nyhetsbyrån Järva på Helio kontorshotell i Kista. Här i den stora loungen hittar ni oss. – Men kontorshotell låter lite tråkigt, så vi brukar kalla det co-working och kontorslösningar, säger Aysha Jones, som är platschef på Helio Kista.

Siffror över antal döda i corona i Stockholm publiceras

Idag publicerades siffrorna över antal döda i corona i Stockholms län. För första gången redovisas också dödssiffrorna per stadsdel. Rinkeby-Kista är hårdast drabbat, följt av Sundbyberg och Spånga-Tensta. 

Man skjuten till döds i Tensta

En man har skjutits på Lättingegången i Tensta och förts till sjukhus med ambulans. – Jag trodde det var smällare, men förstod sedan att det var skott, säger en Tenstabo som ringer till Nyhetsbyrån Järva på lördagskvällen.

Stadsdelsnämnden har möte i Rinkeby-Kista ikväll

Årets sista möte i stadsdelsnämnden i Rinkeby-Kista äger rum i Rinkebyskolan ikväll. Allmänhetens frågestund börjar 18.15.