Strax före 03, natten till onsdag, hittades en skottskadad man i ett trapphus i Hjulsta. Ambulanspersonal påbörjar hjärt-lungräddning, men mannen avlider på platsen.

Polis är vid brottsplatsen och talar med personer som har gjort iakttagelser, samt genomför sedvanliga utredningsåtgärder.

En förundersökning rubricerad mord har inletts.

Polisen meddelar nu på onsdagsmorgonen att mannen är i 20-årsåldern. Den avlidnes anhöriga är underrättade om dödsfallet.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Provtagnings-bussarna tillbaka i Järva

Nu är det återigen möjligt att testa sig för covid-19 i regionens provtagningsbussar som finns på plats i Tensta, Rinkeby och Husby under fyra månader framöver.

”Var är polisen när vi har våra möten i Tensta?”

Stockholms stad och polisen har presenterat ett nytt samarbete för att öka tryggheten. Men när föreningar och personal möts på fredagarna inför helgens nattvandring är polisen sällan med.  – Var är de? Polisen har inte varit med på våra utsättningsmöten i Tensta på länge.

Digitalakademin besökte Tensta under turnén runt landet

Google, Almi och Arbetsförmedlingen gör en gemensam satsning på digital kompetens. En stor buss rullar runt i Sverige och föreläser för arbetssökande, småföretagare och studenter. I Tensta fick de inte köra in bussen, utan lånade istället Tech Tenstas lokal.

Igår avgjordes finalen i Tensta Rinkeby Grass Run

Under söndagen avgjordes det sista loppet i Tensta Rinkeby Grass Run, TRGR. Finalen resulterade i två vinnare som bägge fick stryk, men försprånget räckte för att ta hem vinstpotten på 10 000 kronor.