Skylt som informerar om att cykelvägen är avstängd

Det blir inte förrän i början av juli som cykelvägen mellan Spånga och Barkarby stängs av.

Trafikverket meddelar via sin hemsida att den planerade avstängningen senareläggs och för järvabor som vill cykla och handla i Barkarby eller Veddesta är det fritt fram till och med den 3 juli.

Exakt hur länge gång- och cykelvägen kommer att vara avstängd är inte klart ännu, men just nu verkar det som att det handlar om i stort sett hela juli och augusti. Dessutom planerar Trafikverket ytterligare en avstängning senare i höst på sträckan som varit hårt drabbad av förbifartsbygget de senaste åren.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Tibble gymnasium Campus Kista är ett nytt gymnasium i Järva

Tibble gymnasium Campus Kista är ett nytt gymnasium i Järva. – Vi har ägnat ett år till att skräddarsy arbetssätt och pedagogik, säger skolans rektor José Calvo.

Motivationssnack med Musse på Reactor i Husby

 – Att se nån som påminner om en själv och som man kan inspireras av, det är som en motor som drar en framåt. Studier & Arbete Rinkeby-Kista hade bjudit in Musse Hasselvall, programledare och kampsportare, som föreläsare till Reactor i Husby.

Järvabor vidare i entreprenörstävlingen Shift

Den järvabaserade organisationen BLING Startup har tillsammans med nyhetssajten Breakit initierat entreprenörstävlingen Shift för ett mer inkluderande näringsliv. Över 1000 entreprenörer anmälde sig till tävlingen och 400 av dem har gått vidare – flera är från Järva.

Misstänkt mord i Tensta

En kvinna har hittats död i en lägenhet i Tensta. En man är gripen misstänkt för mord.