Skylt som informerar om att cykelvägen är avstängd

Det blir inte förrän i början av juli som cykelvägen mellan Spånga och Barkarby stängs av.

Trafikverket meddelar via sin hemsida att den planerade avstängningen senareläggs och för järvabor som vill cykla och handla i Barkarby eller Veddesta är det fritt fram till och med den 3 juli.

Exakt hur länge gång- och cykelvägen kommer att vara avstängd är inte klart ännu, men just nu verkar det som att det handlar om i stort sett hela juli och augusti. Dessutom planerar Trafikverket ytterligare en avstängning senare i höst på sträckan som varit hårt drabbad av förbifartsbygget de senaste åren.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Framtiden oviss för Ungdomens Hus i Rinkeby

Ungdomens Hus i Rinkeby håller fortfarande stängt och verksamheten ska än en gång utredas. Under tiden erbjuds så kallad mobil verksamhet på andra platser i stadsdelen.

18-åring död efter skjutning

En ung man avled inatt på sjukhus efter att ha blivit allvarligt skottskadad på tisdagskvällen i Hjulsta. Sex personer har gripits och en förundersökning om mord är inledd.

Tappad serieledning för Rinkeby United

Matchen mellan Rinkeby United FC och Långholmen FC på Knutby BP slutade oavgjort 3-3 (2-2) och därmed tappade Rinkeby United serieledningen till Reymersholms IK.

Nu har breven med ”erbjudandet” kommit till hyresgästerna

Runt om i Stockholms förorter får 12 644 hushåll nu i dagarna…