Under natten till söndag fick polisen flera samtal om skottlossning i Tensta. Ingen påträffad skadad, men två personer gripna.

Larmet kom till polisen vid 00.41. Flera privatpersoner rapporterade om att de hört skott i området. När polisen kom till platsen hittade de spår som tyder på att skott har avlossats och de hittade även ett vapen.

Två personer som befann sig i området greps. Senare anhölls de misstänkta för grovt vapenbrott och skyddande av brottsling, rapporterar polisen.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Hyresgästförening i Järva har fått förstärkning

– Vill man rädda hyresrätten och allmännyttan, stoppa marknadshyror och hela den här utvecklingen, då måste man agera nu.Ann-Margarethe Livh, tidigare bostadsborgarråd, har valts in i styrelsen för Hyresgästföreningen i Järva.

Mammor med magisk kraft

Al Jazeeras film”Mothers of Rinkeby” visades i Rinkeby Folkets Hus.  – Vi har den magiska kraften…

En fredagsbrunch i byn

En fredag i månaden bjuder Rinkeby Folkets Hus på brunch för att stärka gemenskapen i området. Senast var det somaliskt stuk på maten.  – Vi gör det för att träffas och knyta nya kontakter, säger Fardosa Omar, som är projektledare på Rinkeby Folkets Hus.

Förvaltningen i Rinkeby-Kista organiseras om

En stor omorganisation är på gång i Rinkeby-Kista stadsdelsförvaltning. Avdelningen Förebyggande socialtjänst och fritid kommer att försvinna från årsskiftet. Det formella beslutet fattas på nämndmötet i november.