Rinkeby United tog sin tredje raka seger och parkerar 1 poäng bakom serieledarna efter 4 omgångar. Förortsderbyt som lockade mycket publik, var en rolig och underhållande fotbollsmatch som bjöd på allt.

Rinkeby tar en tidig ledning efter ett välplacerat skott från Abdifatah ”Aguero” Abukar vilket blir ställningen fram till halvtid.

I mitten av andra halvleken tilldöms Fisksätra en straff och debutanten i målet Dejan Vitkovic tar tillfället i akt att presentera sig för hemmapubliken med att limma straffen.

Dejan Vitkovic tar tillfället i akt att presentera sig för hemmapubliken med att limma straffen

Rinkeby utökar därefter till 2-0 via Solomon Njie och Fisksätra hinner replikera med tio minuters kvar. Därefter kliver Abdifatah fram igen och nickar distinkt in 3-1 för att sedan spela fram Tomas Valdes som punkterar matchen helt med 4-1.

Rinkeby United är nu 1 poäng bakom serieledarna Boo FF.

Nästa match för Rinkeby United är mot serieledarna Boo FF och matchen spelade den 4 september borta på Boo-vallen.