Kalendern är till för att Järvaborna ska veta vad som är på gång i området.
Alla föreningar är välkomna att anmäla möten, fester, demonstrationer, alla evenemang gratis till vårt Kalendarium. 
Skriv kortfattat, skicka inte informationsblad, men gärna en länk (om ni har) till evenemanget.
 
Sirpa Alho är ansvarig för marknad och annonser på Nyhetsbyrån Järva. Hon hjälper föreningarna att skriva annonsen, men följande information måste finnas med i mejlet:
1) namn på förening/organisation
2) namnet på evenemanget
3) typ av evenemang
4) gratis eller inträde
5) datum, klockslag och plats.
Skriv och skicka till annonser@nyhetsbyranjarva.se
 
Våra läsare blir fler och fler och vi växer snabbt. Det finns en anledning för företag, myndigheter och organisationer att synas på Nyhetsbyrån Järva. Därför kommer vi inom kort att börja ta emot annonser. Vi kommer aldrig att bli rika, men vi måste kunna finansiera delar av verksamheten för att bli ännu bättre.
 
För mer information om annonsering kontakta
 
Kerstin Gustafsson Figueroa
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

En av tio stockholmare lever trångbott

Igår släppte Region Stockholm rapporten Hushållens tillgång till godtagbara bostäder i Stockholmsregionen. Rapporten visar att drygt en av tio stockholmare lever trångbott. – Trångboddhet leder till stress på olika sätt för alla som bor i hushållet, säger Mohammed från Tensta.

Möte för att Rädda hyresrätterna

Nätverket ”Rädda Hyresrätterna” hade kampanjmöte inför den planerade demonstrationen utanför Stadshuset den 28 februari då Stockholms stadsfullmäktige har möte.

Tibble gymnasium Campus Kista är ett nytt gymnasium i Järva

Tibble gymnasium Campus Kista är ett nytt gymnasium i Järva. – Vi har ägnat ett år till att skräddarsy arbetssätt och pedagogik, säger skolans rektor José Calvo.

Dana utvisas trots protester

Efter nio år i Sverige måste Dana återvända till Kazakstan, trots att hon har vare sig familj eller vänner där. – De tycker inte att jag har anledning att stanna.