Vid sex-tiden påträffades en man död i Tensta. Polisen ska ha fått larm redan under natten om en misstänkt skottlossning på mordplatsen, men inte hittat någon skottskadad person. 

Under onsdagsmorgonen hittades en man död i centrala Tensta. Larmet kom till polisen klockan 06.30 när förbipasserande upptäckte den synbarligen livlösa mannen. Räddningstjänsten fastslog senare på plats att mannen var död. Mannens identitet är fortfarande okänd.

Området där mannen påträffades är avspärrat och polisen har inlett en förundersökning om misstänkt mord. På plats arbetar man med tekniker och dörrknackning.

Enligt källor till Aftonbladet ska polisen ha kallats till mordplatsen under natten till onsdagen, efter larm om misstänkt skottlossning. Polisen ska då ha sökt i området, men inte hittat någon skottskadad person. Polisen vet i nuläget inte hur länge mannen har legat död på platsen.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Misshandel inne på Blå Huset i Tensta i lördags

En man misshandlades av en grupp maskerade unga män inne på Blå Huset i Tensta i lördags. Ambulans tillkallades och den misshandlade mannen fördes till sjukhus.

Nytt beslut om Fryshusets IOP

På mötet i Rinkeby-Kista stadsdelsnämnd igår lade majoriteten fram ett nytt förslag om IOP-avtalet med Fryshuset. Avtalet ska fortfarande sägas upp, men meningen är att ungdomsverksamheten ska fortsätta.

Överklagan mot beslutet om miljoner till Fryshuset avslogs

Förorten mot vålds överklagan mot beslutet att Rinkeby-Kista tecknar ett IOP- avtal…

Digital protest idag mot polisvåldet i USA

Tenstabon Aysha Jones organiserar en digital protest mot polisbrutaliteten i USA, idag kl. 14.00 på Facebook. Detta med anledning av mordet på George Floyd av amerikansk polis.