Vid sex-tiden påträffades en man död i Tensta. Polisen ska ha fått larm redan under natten om en misstänkt skottlossning på mordplatsen, men inte hittat någon skottskadad person. 

Under onsdagsmorgonen hittades en man död i centrala Tensta. Larmet kom till polisen klockan 06.30 när förbipasserande upptäckte den synbarligen livlösa mannen. Räddningstjänsten fastslog senare på plats att mannen var död. Mannens identitet är fortfarande okänd.

Området där mannen påträffades är avspärrat och polisen har inlett en förundersökning om misstänkt mord. På plats arbetar man med tekniker och dörrknackning.

Enligt källor till Aftonbladet ska polisen ha kallats till mordplatsen under natten till onsdagen, efter larm om misstänkt skottlossning. Polisen ska då ha sökt i området, men inte hittat någon skottskadad person. Polisen vet i nuläget inte hur länge mannen har legat död på platsen.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Ann-Margarethe lämnar stadshuset, men inte politiken

På Vänsterpartiets listor i kommunalvalet saknas ett bekant namn från Rinkeby. Efter…

Kom i (stav)gång i höst

Pandemin har slagit hårt mot Järva, och väldigt många har suttit hemma. Men nu startar Fahyma Alnablsi och Ayan Mahamed stavgång med start på Tensta konsthall varje lördag kl 11-13.

Avbytarbänken startar hos Nyhetsbyrån Järva

Avbytarbänken är en podcast för fotbollsfans, fotbollsnördar och alla som älskar fotboll. Det är ett gäng kunniga killar som regelbundet sänder fotbollssnack.  – Vi surrar fotboll hela tiden, säger Dini Mohammud. Nu finns podden även på Nyhetsbyrån Järva.

Rinkeby organiserar sig till hyresrätternas försvar

Den blågröna majoriteten i Stockholm har gått ut med att hyresrätter i stadens förorter ska ombildas till bostadsrätter och en del av de kommunalt ägda hyresrätterna kan komma att säljas till privatvärdar.– Vi är oroliga, säger Rinkebybon Marianella Monzon.