Bilal Abdelwahab arbetade som funktionär under Förortsgalan 2019. Han spelar för fotbollslaget BK Bussenhus i Tensta som prisades under galan.

Fotbollstalangen Bilal Abdelwahab, 20 år, är en av många unga som arbetade som funktionärer under Förortsgalan 2019. Han är första spelare i BK Bussenhus, fotbollslaget från Tensta som tilldelades delad vinst tillsammans med Atletico Rinkeby som Årets Förening.

– De ansvariga för Förortsgalan behövde personal, så jag är här ikväll och hjälper till. Det är superkul att vara en del av galan och jag är tacksam för priset samt över att vara delaktig i stora sammanhang, sade Bilal Abdelwahab.

Han passade även på att hylla föreningslivet i Järva. Han menar att att det är positivt att olika föreningar stöttar varandra och att alla dessa föregår goda exempel för ungdomar.

– Det är bra att vi alla i föreningslivet arbetar med liknande mål, det ger hopp och kraft till ungdomarna i området.

Krista Sirviö
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Akropols A-lag tvingas lägga ner

Riksidrottsförbundets generalsekreterare hjälpte till. Basketförbundets generalsekreterare hjälpte till, men det gick ändå inte. Akropols A-lag ”Rinkebys stolthet” läggs ner.

2019 års Nobelfest i Rinkeby

Olga Tokarczuk kom till Rinkeby till slut. I ett fullsatt bibliotek mötte eleverna från Knutbyskolan och Enbacksskolan Nobelpristagaren i litteratur.

Cherrie släpper nytt på fredag

Cherrie har spenderat många timmar i studion den senaste tiden. Långa dagar och sena nätter har skapat årets första släpp – Ingen annan än du. En låt som är en kärleksförklaring till någon man tycker väldigt mycket om.

Ingen vill ombilda i Järva

Det blir inga ombildningar till bostadsrätter i Järva. Det står klart efter att tiden för att skicka in intresseanmälan för ombildning gick ut den sista december 2019. Företrädare för de kommunala bostadsbolagen bekräftar att de inte har fått in några intresseanmälningar från boende i Järvaområdet.