Blå huset i Tensta.

En man misshandlades av en grupp maskerade unga män inne på Blå Huset i Tensta i lördags. Ambulans tillkallades och den misshandlade mannen fördes till sjukhus.

Mannen som kom in till Blå Huset följdes av en grupp maskerade män, som sedan misshandlade honom.

 – Blå Huset är en verksamhet som drar till sig många, och det ska den göra, säger stadsdelsdirektör Fredrik Jurdell, som tillsammans med nämndens ordförande, Ole-Jörgen Persson, besökte Blå Huset efter händelsen.

 – Men Blå Huset ska vara en trygg plats, och en förutsättning för det är att vi från staden, personalen och polisen har samma förhållningssätt. Det finns fortfarande en otydlighet här. säger Fredrik Jurdell.

Polisen utreder händelsen som misshandel. 

Kerstin Gustafsson Figueroa
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Bråk i en bostad i Tensta

Tidigt på annandagens morgon var det bråk i en bostad i Tensta, rapporterar polisen. En skadad man togs om hand och fick åka ambulans till sjukhus. En man grips.

Annie Lööf lovar en väg bort från utanförskapet

Annie Lööf lovade en ljusare framtid och menade att Centerpartiets förslag visar en väg ut från utanförskapet. – Vi har föreslagit en rad åtgärder för bättre integration, som ett integrationsår då man varvar praktik med yrkessvenska.

Samtal om konflikten i Kashmir

Premiärminister Imran Khan och statsminister Stefan Löfven har talat i telefon om den kritiska situationen i Jammu och Kashmir.

Ingen Tensta marknad i år?

Till nämndmötet i Spånga-Tensta ikväll presenteras inga förslag om hur det ska bli med årets Tensta marknad. Bara ett mångordigt dokument, som föreslår att finansieringen av marknaden hädanefter ska hamna under punkten föreningsbidrag.  – Jag vill inte lägga fram något förslag till politikerna som inte är bra, säger stadsdelsdirektör Fredrik Jurdell.