Vid 21-tiden på onsdagskvällen kom ett larm till polisen om ett rån mot ett växlingskontor i Kista galleria. Ovanför Rinkeby, och hela Järva, hovrar en av polisens helikoptrar i jakten på rånarna.

– De hade pistolliknande föremål och fick med sig gods, sade Åsa Wallentin, presstalesperson vid Stockholmspolisen till SVT Nyheter.

Gärningsmännen ska ha lämnat platsen i en bil som polisen nu söker efter. Polisen har kallat in hundpatruller och en helikopter i jakten på rånarnas bil.

Platsen i Kista galleria har spärrats av för teknisk undersökning och vittnen ska höras.

Polisen rubricerar händelsen som grovt rån.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Försök till mord med stickvapen i Akalla

En man i 20-årsåldern är förd till sjukhus efter att ha blivit utsatt för ett mordförsök igår kväll i Akalla.

Sopkaos och dålig kommunikation på Svennebygränd

Familjebostäders miljöstuga på Svennebygränd var stängd på helger och kvällar under över ett och ett halvt år. – Varje måndag ser det ut såhär med sopor utanför på marken, säger en av de boende på adressen.

”Du måste vara smart, ha moral och veta vem du jobbar med”

Punktlig och i svart bil anlände hon, Västerorts egen stjärna, Cherrie. Som artist, producent, låtskrivare och egenföretagare var hon inbjuden till Tibble Gymnasium Campus Kista för att tala om arbetsrätt. – Idag gör jag en ordentligt bakgrundskontroll innan jag går med i några samarbeten med olika företag. Om jag vet att något är fel, och det spelar ingen roll hur mycket pengar jag förlorar, så är det inte värt det. Jag vill inte att mina fans ska hata mig.

Nu äntligen rullar trapporna i Rinkebys tunnelbana igen

För första gången på evigheter rullar alla tre trapporna i Rinkeby tunnelbanas enda utgång.