Vid 21-tiden på onsdagskvällen kom ett larm till polisen om ett rån mot ett växlingskontor i Kista galleria. Ovanför Rinkeby, och hela Järva, hovrar en av polisens helikoptrar i jakten på rånarna.

– De hade pistolliknande föremål och fick med sig gods, sade Åsa Wallentin, presstalesperson vid Stockholmspolisen till SVT Nyheter.

Gärningsmännen ska ha lämnat platsen i en bil som polisen nu söker efter. Polisen har kallat in hundpatruller och en helikopter i jakten på rånarnas bil.

Platsen i Kista galleria har spärrats av för teknisk undersökning och vittnen ska höras.

Polisen rubricerar händelsen som grovt rån.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Final i Copa El Clasico på Knutby BP ikväll

Under veckan har det varit fotboll och folkfest varje kväll på Knutby bollplan i Rinkeby. Ikväll är det final i Copa El Clasico – Som United möter Stockholm Stars klockan 19.15.

Full fart med Generation Pep

Nu har Generation Pep dragit igång i Rinkeby med massor av aktiviteter. I söndags var första gången. – Det var mycket folk, solen var med oss och det kändes som en aktivitet som behövs, säger Fardosa Omar, verksamhetschef på Rinkeby Folkets Hus.

Fahyma Alnablsi är Årets eldsjäl

Tensta konsthalls outtröttliga samhällsförbättrare Fahyma Alnablsi har utsetts till Årets eldsjäl av ABF Stockholm. I motiveringen lyfts hur hon med värme och kreativa idéer har lyckats inkludera och göra skillnad i många människors liv.

Grundkurs i praktisk journalistik

Vill du bli lokalreporter i Järva? Tycker du om att skriva? Är…