En man skjuten på Lättingegången i Tensta,

På tisdagskvällen sköts två unga män till döds i den danska orten Herlev utanför Köpenhamn. Enligt säkra uppgifter kommer de båda männen från Järva.

Männen, som var i Danmark för att hälsa på vänner, besköts i sin bil med minst tio skott från flera vapen. De var tre i bilen. De två som satt i framsätet dödades. Den ene mannen avled omedelbart, den andre dog kort därefter på sjukhus. Den tredje, som satt i baksätet, klarade sig oskadd och sprang ifrån platsen.

Enligt vad dansk polis uppger till Aftonbladet är offren ännu inte identifierade. Men närstående till offrens familjer har meddelat Nyhetsbyrån Järva att de båda männen är från Järva. Den ena är från Rinkeby, den andre från Tensta.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Avskedad efter 15 år på Hjulsta grundskola

Hon har arbetat på Hjulsta grundskola i 15 år som skolsekreterare och betraktas som en trotjänare av sina kolleger. Nu avskedas hon på grund av påstådd matstöld.

Varför flyttas 179:ans hållplats?

Hållplatsen för buss 179 i Kista centrum ska flyttas ut till en…

Melody Farshins Mizeria blir årets sommarföljetong

Husbys egna Melody Farshin släppte sin debutroman Mizeria för snart tre år sedan. Boken har både hunnit bli pjäs och få en uppföljare, och nu publicerar Nyhetsbyrån Järva den som sommarföljetong – med start imorgon!

Nattalie vill att vi börjar prata om det osynliga våldet

Nattalie Ström Bunpuckdee från Hjulsta är programledare i UR:s satsning på att uppmärksamma våld i nära relationer mellan unga. – Det är ett jättebra initiativ och jag är stolt över att ha varit en del av det.