En man skjuten på Lättingegången i Tensta,

På tisdagskvällen sköts två unga män till döds i den danska orten Herlev utanför Köpenhamn. Enligt säkra uppgifter kommer de båda männen från Järva.

Männen, som var i Danmark för att hälsa på vänner, besköts i sin bil med minst tio skott från flera vapen. De var tre i bilen. De två som satt i framsätet dödades. Den ene mannen avled omedelbart, den andre dog kort därefter på sjukhus. Den tredje, som satt i baksätet, klarade sig oskadd och sprang ifrån platsen.

Enligt vad dansk polis uppger till Aftonbladet är offren ännu inte identifierade. Men närstående till offrens familjer har meddelat Nyhetsbyrån Järva att de båda männen är från Järva. Den ena är från Rinkeby, den andre från Tensta.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

”Jag var ensam med tre barn när jag startade mitt företag”

Nu ansluter Kowsar Aden till Womenisa i Järva. – Vi vill hjälpa kvinnor att sluta underskatta sin egen förmåga. Nu är jag en del av gänget och det är en dröm som har gått i uppfyllelse, säger Kowsar Aden.

Judiska Församlingen fördömer Koranbränningar

– Vi vill ta detta tillfälle i akt att uttrycka vårt stöd och vår solidaritet med Stockholms muslimska befolkning. Judiska Församlingen i Stockholm uttalar sig om Koranbränningarna som planeras äga rum i olika Stockholmsförorter under helgen.

En chans för de unga som samhället tappat bort

I Stockholm finns drygt 15 000 unga människor, som varken arbetar eller studerar.…

Hemmapremiär i strålande väder för Rinkeby United

Delad pott när Rinkeby United hade seriepremiär mot Boo FF hemma på Knutby BP. Matchen slutade 1-1 (0-0).