En man skjuten på Lättingegången i Tensta,

På tisdagskvällen sköts två unga män till döds i den danska orten Herlev utanför Köpenhamn. Enligt säkra uppgifter kommer de båda männen från Järva.

Männen, som var i Danmark för att hälsa på vänner, besköts i sin bil med minst tio skott från flera vapen. De var tre i bilen. De två som satt i framsätet dödades. Den ene mannen avled omedelbart, den andre dog kort därefter på sjukhus. Den tredje, som satt i baksätet, klarade sig oskadd och sprang ifrån platsen.

Enligt vad dansk polis uppger till Aftonbladet är offren ännu inte identifierade. Men närstående till offrens familjer har meddelat Nyhetsbyrån Järva att de båda männen är från Järva. Den ena är från Rinkeby, den andre från Tensta.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Mizeria får uppföljaren Lowkey

Melody Farshin som är uppvuxen i Husby släppte sin debutroman Mizeria för två år sedan. Imorgon kommer uppföljaren Lowkey. – Båda böckerna består av företeelser och händelser som är vanligt förekommande i miljonprogrammen. Sådant som många av oss inte pratar högt om, säger hon i en intervju med Nyhetsbyrån Järva.

Domen för mordet på pizzerian i Rinkeby överklagas

Idag kom domen mot den 17-åring som misstänks för mordet på pizzerian…

Hyresgästerna sjuka av mögel på Glömmingegränd

De boende på Glömmingegränd i Tensta har länge plågats av mögel och dålig ventilation. Sedan februari har flera lägenheter dessutom en fuktskada, som inte har åtgärdats.  – Jag har blivit sjuk av möglet och hela min familj påverkas.

En bön för regn

I Tensta samlades muslimer till bön för regn idag. – Vi är…