Rinkeby Kista stadsdelsförvaltning

Nu kan du som driver en ideell förening med verksamhet riktad till invånarna i Rinkeby-Kista stadsdelsområde ansöka om föreningbidrag för 2020. Ansökningperioden startade för en vecka sedan den 20 december och pågår till och med den 31 januari.

Stockholms stads hemsida finns samlad information om vilka som får söka och hur ansökan ska göras men det viktigaste är att den sökande är en ideell förening som är registrerad i Rinkeby eller Kista. Det går att söka pengar både för verksamheten som helhet och för enskilda aktiviteter. Speciellt för 2020 är att ansökningar som berör verksamhet och aktiviteter som riktar sig till barn och unga, i synnerhet flickor, kommer att prioriteras.

Ansökningar som kommer in till stadsdelsförvaltningen efter den 31 januari kommer inte att behandlas över huvud taget, och det är viktigt att ansökan är korrekt och fullständig. För att underlätta för den som vill söka bidrag, kommer Folkets Husby under januari månad att hålla workshops dit föreningsaktiva kan komma för att få stöd i arbetet med sina ansökningar. Mer information om tider och datum kommer dyka upp i deras sociala medier och utskick, skriver Folkets Husby på sin Instagram.

Anna Nygård

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Man hittad död på hotell i Kista

Strax efter 16-tiden under fredagseftermiddagen hittades en man död inne i en bostad.

Kommer vårdcentralen i Tensta att stänga?

Fahyma Alnablsi har problem med återkommande värk i ena örat.  – Jag ringer vårdcentralen, men de hänvisar mig hela tiden till Brommaplan. Tänker de stänga?

Grovt rån i Kista

Två beväpnade gärningsmän har rånat en guldsmedsaffär i Kista. Polisen jagar rånarna som flydde på moped med sitt byte.

Nyhetsbyrån Järva – todobbaadkii ina dhaafay

Vecka 21. Här kommer en nyhetssammanfattning på somaliska av vad Nyhetsbyrån Järva har rapporterat om under veckan som gått. Redaktör är Fatuma Abdullahi Mohamed.