avspärrningar framför Femte rinkebybron

Den 26 april körde en lastbil in i femte Rinkebybron och gångbron över stråket skadades och stängdes av. Enligt Trafikkontoret skulle bron repareras redan den 30 april. Men ännu har inget hänt.

Det var på måndagskvällen, för en dryg vecka sedan, som en lastbil körde in i femte gångbron över Rinkebystråket. Det var en ordentlig smäll och de två personerna i bilen blev fastklämda i förarhytten, och polis, ambulans och räddningstjänst kallades till platsen. Det blev materiella skador, men inga personskador, tack och lov.

När Nyhetsbyrån Järva tio dagar efter olyckan uppmärksammade att gångbron inte var reparerad ännu, kontaktades Trafikkontoret igen. Denna gång uteblev besked om när gångbron skulle repareras.

Idag, den 18 maj, är gångbron fortfarande avstängd. Besked från Trafikkontoret dröjer.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Bygget av begravningsplatsen på Järvafältet dröjer

Planeringen av Järva begravningsplats har kantats av förseningar och skenande kostnader. 2010 trodde Kyrkogårdsförvaltningen att begravningsplatsen skulle vara klar 2014 och kosta cirka 120 miljoner. År 2019 har bygget ännu inte börjat, och bara etapp 1 beräknas nu kosta 330 miljoner, skriver nätverket Låt Parken Leva i ett pressmeddelande.

Länsstyrelsen avslår bygglov på begravningsplatsen

Länsstyrelsen avslår ansökan om bygglov för ceremonibyggnaden på Järva begravningsplats. Men det kommer inte innebära några förseningar, säger Annelie Sjöström, kommunikationschef på kyrkogårdsförvaltningen. – Nej, projektet följer tidplanen. 

Nytt stopp för besök på äldreboenden

Från och med idag den 12 november tillåts inga besök på äldreboendena i Stockholms stad. Besöksförbudet gäller månaden ut.

14 stadsdelar kan bli fem

Vad händer med den lokala demokratin i Järva? Idag finns 14 stadsdelar…