avspärrningar framför Femte rinkebybron

Den 26 april körde en lastbil in i femte Rinkebybron och gångbron över stråket skadades och stängdes av. Enligt Trafikkontoret skulle bron repareras redan den 30 april. Men ännu har inget hänt.

Det var på måndagskvällen, för en dryg vecka sedan, som en lastbil körde in i femte gångbron över Rinkebystråket. Det var en ordentlig smäll och de två personerna i bilen blev fastklämda i förarhytten, och polis, ambulans och räddningstjänst kallades till platsen. Det blev materiella skador, men inga personskador, tack och lov.

När Nyhetsbyrån Järva tio dagar efter olyckan uppmärksammade att gångbron inte var reparerad ännu, kontaktades Trafikkontoret igen. Denna gång uteblev besked om när gångbron skulle repareras.

Idag, den 18 maj, är gångbron fortfarande avstängd. Besked från Trafikkontoret dröjer.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Äntligen, nu får vi åka skidor igen!

Idag, lördagen den 16 januari mellan klockan 12-14, finns skidor att låna på Spånga IP. – Jonis, Mikiel och Mansib hjälper dig att komma igång, säger Mårten Westberg från Rinkeby Run.

”Det går inte att överdriva Reactors betydelse för oss”

Hasan Kilic är killen som ville bli fotbollsproffs, men istället blev civilekonom och jobbar idag på bank. Han tackar personalen på Reactor för det. – Reactor gav oss förutsättningar och verktyg för att uppnå våra mål.

Kurderna firade nyår i Tensta

Musiken hördes över halva Tensta och elden lyste upp hela Nydalsparken. Det var kurdiska föreningen som firade newroz, sitt nyår.

”Gör om och gör rätt!”

Även ungdomarna i Rinkeby skriver brev till politiker och makthavare inför kvällens beslut i Rinkeby-Kista stadsdelsnämnd. ”Ni ska nu fatta ett beslut för oss utan att fråga oss vad vi behöver?”, skriver de. Och de uppmanar makthavarna – gör om och gör rätt!