En man hittades död i en lägenhet i Tensta på måndagseftermiddagen. Polisen grep senare en person misstänkt för mord.

Klockan var strax efter 14 när larmet kom. Enligt de första uppgifterna till polisen rörde det sig om ett hjärtstopp. Polis och ambulans åkte gemensamt till adressen och i lägenheten anträffades en död man.

Enligt Polisens rapporter fanns flera oklara omständigheter och därför inleddes en förundersökning om mord.

Senare under eftermiddagen greps en person som tidigare hade hämtats in för förhör. Personen är nu misstänkt för mord.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Hur blir det med sommarjobben i Järva i år?

Coronapandemin har gjort det omöjligt för unga att sommarjobba i förskolor och på äldreboenden. – Men vi försöker ordna på andra håll i stadsdelen, säger Susanne Tengberg, avdelningschef för Förebyggande, fritid och medborgarservice i Rinkeby- Kista.

Stadsdelsdirektören i Spånga-Tensta slutar

Enligt flera källor kommer Spånga-Tenstas stadsdelsdirektör Fredrik Jurdell att sluta vid månadsskiftet september-oktober. Ny stadsdelsdirektör väntas Toni Mellblom bli, som tidigare var chef för socialtjänsten i Spånga-Tensta.

Nu öppnar Tensta Träff igen

Imorgon är det invigning av Tensta Träff. Lokalerna öppnar igen, men troligtvis bara till sista februari.  – Det är uppförsbacke, men vi försöker göra det bästa av situationen, säger Farida Al-Abani från Studiefrämjandet. 

Alexander Mahmoud besökte kursen i lokaljournalistik

Varje år bjuds föreläsare in som är, eller har varit, aktiva som journalister eller fotografer för att träffa deltagarna i grundkursen i journalistik. Årets första föreläsare var ingen mindre än DN-journalisten och fotografen Alexander Mahmoud.