En man hittades död i en lägenhet i Tensta på måndagseftermiddagen. Polisen grep senare en person misstänkt för mord.

Klockan var strax efter 14 när larmet kom. Enligt de första uppgifterna till polisen rörde det sig om ett hjärtstopp. Polis och ambulans åkte gemensamt till adressen och i lägenheten anträffades en död man.

Enligt Polisens rapporter fanns flera oklara omständigheter och därför inleddes en förundersökning om mord.

Senare under eftermiddagen greps en person som tidigare hade hämtats in för förhör. Personen är nu misstänkt för mord.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Krockad bro fortfarande avstängd

Gångbron i Rinkeby som skadades förra veckan när en lastbil körde in i den är fortfarande avstängd, tio dagar efter olyckan.

Ny förening vill ha dialog mellan judar och muslimer

– Även unga i Sverige påverkas av internationella konflikter och det har saknats mötesplatser för att bemöta de svåraste utmaningarna. Johan Berggren var med och grundade föreningen Ung Dialog, som vill öppna för samtal för unga om antisemitism och islamofobi, både på lokal och global nivå. 

Ordföranden vägrar svara på frågan om Folkets Husby

Nej, Ole-Jörgen Persson, M, svarade inte på frågan. Om och om igen ställde Elvir Kazinic, S, och Veronica Stiernborg, V, samma fråga: varför slås det fast redan nu i verksamhetsplanen att IOP-avtalet med Folkets Husby inte ska förlängas?

Äntligen – Nyhetsbyrån Järva beviljas mediestöd 2020!

Efter två års hårt arbete – som bedrivits ideellt, men professionellt – har Nyhetsbyrån Järva beviljats mediestöd. Det ger oss möjlighet att utveckla vår tidning och bli ännu bättre. Ett stort TACK till alla läsare och medarbetare!