Polishelikopter

Under tisdagen hittades en knivskuren man strax efter lunchtid i Tensta. Mannen var allvarligt skadad och fördes till sjukhus. Polisen har rubricerat händelsen som försök till mord.

Runt klockan 13.00 larmades polisen om en man som hittats allvarligt knivskuren centralt i Tensta. Mannen fick hjälp av allmänheten att stoppa blödningen och ringa räddningstjänsten.

Polisen har identifierat en lägenhet som den troliga brottsplatsen. De har under dagen arbetat med att säkra teknisk bevisning och hålla förhör med vittnen.

Mats Eriksson, presstalesperson vid Stockholmspolisen, sade till SVT att man också har hämtat in en person till förhör på polisstationen i Solna. Ärendet är rubricerat som försök till mord.  

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Första nämndmötet för Spånga-Tenstas nye stadsdelsdirektör

Årets sista möte i Spånga-Tensta stadsdelsnämnd blev Fredrik Jurdells första. Sus Andersson,…

Jesus mamma möter Mohamed i Tensta Runt

Monica Kingstedt från Huddinge är mamma i Sveriges snabbaste löparfamilj.  Hon är en av kandidaterna till att vinna pokalen i 5 km-loppet i Tensta Runt imorgon.

Ljusmanifestation för terroroffren i Christchurch

Tidigt på söndagseftermiddagen samlades människor i en ljusmanifestation på Sergels Torg i Stockholm för att minnas offren från Christchurch.

Nu har söndagsteatern börjat i Rinkeby

Varje söndag fram till 5 april bjuds det på barnteater på Rinkebyskolan. Först ut var Mittiprickteaterns föreställning Glad och Sur i ur och skur.