Polishelikopter

Under tisdagen hittades en knivskuren man strax efter lunchtid i Tensta. Mannen var allvarligt skadad och fördes till sjukhus. Polisen har rubricerat händelsen som försök till mord.

Runt klockan 13.00 larmades polisen om en man som hittats allvarligt knivskuren centralt i Tensta. Mannen fick hjälp av allmänheten att stoppa blödningen och ringa räddningstjänsten.

Polisen har identifierat en lägenhet som den troliga brottsplatsen. De har under dagen arbetat med att säkra teknisk bevisning och hålla förhör med vittnen.

Mats Eriksson, presstalesperson vid Stockholmspolisen, sade till SVT att man också har hämtat in en person till förhör på polisstationen i Solna. Ärendet är rubricerat som försök till mord.  

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Ett eget rum för svarta singlar i dejtingdjungeln

Trygg och coronasäker dating för svarta som är trötta på att sorteras bort och exotifieras. Det är tanken med Black Date Nights som arrangerar speeddejting på Zoom. Nyhetsbyrån Järva träffade Maryem Nasri och Aysha Jones som är kvinnorna bakom konceptet, för en intervju – på Zoom.

Ingen kö till evakueringsbostad

Det finns ingen kö till evakueringsbostäderna i Järva. I dagsläget har sex personer i Rinkeby-Kista och en person i Spånga-Tensta flyttat in i lägenheterna i det före detta servicehuset i Akalla.  Men kritik finns mot hur staden har skött det hela.

Binta tränade basket med Husbys unga i helgen

Binta Drammeh har spelledigt från basketligan i Lettland och ledde istället Husby Basketball Camp i Husbyhallen i helgen. – Det är något jag velat göra i flera år, ge tillbaka till Husby.

”Internationell solidaritet – vi har bara en planet!”

Minst tusen personer deltog i Friday For Futures klimatmarsch i Rinkeby. Bakom banderollen Skolstrejk för klimatet marscherade elever från sex lokala skolor tillsammans med Järvabor och ditresta aktivister i alla åldrar.