En man har blivit skjuten i Akalla ikväll. Skadorna uppges inte vara livshotande men brottet rubriceras som mordförsök.

Strax efter åtta på onsdagskvällen fick polisen uppgifter från SOS alarm om att en man blivit skjuten. Det hände utomhus på Sibeliusgången och polisen har spärrat av platsen för en teknisk undersökning.

Brottsoffret har förts till sjukhus med ambulans, men skadorna är inte livshotande enligt polisen som pratat med honom. En förundersökning om försök till mord har inletts.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

De delar ut matlådor i Järva hela sommaren

Fram till slutet av juli kommer de ha delat ut 7000 portioner mat. Fryshusets bil stannar varje vardag i Husby, Rinkeby Och Tensta.  – Det känns bra att arbeta med något meningsfullt, säger Ousman Ceesay.

Ingen Tensta marknad i år?

Till nämndmötet i Spånga-Tensta ikväll presenteras inga förslag om hur det ska bli med årets Tensta marknad. Bara ett mångordigt dokument, som föreslår att finansieringen av marknaden hädanefter ska hamna under punkten föreningsbidrag.  – Jag vill inte lägga fram något förslag till politikerna som inte är bra, säger stadsdelsdirektör Fredrik Jurdell.

Skottlossning i Rinkeby igår kväll

Två män i en personbil blev beskjutna på en parkering i Rinkeby på söndagskvällen. Ingen av dem som satt i bilen har skadats, uppger polisen på sin hemsida.

De har ortens bästa pennor

Förenade förorters tävling Ortens bästa penna har utsett sina vinnare. De tävlande deltog i två olika kategorier: scen och bok. Prisutdelningen som corona-anpassats till liten skala ägde rum på Kulturhuset Stadsteatern i Vällingby på söndagskvällen.