Krista och Kerstin på redaktionen

Efter tre år i ständig rörelse har Nyhetsbyrån Järva fått en fast plats i tillvaron. Vi har sedan den 1 september vår redaktion i Rinkeby Folket Hus. Och det vill vi fira!

Kom förbi och hälsa på!

När: Torsdagen den 16 september, klockan 14-17.

Var: våning 3 i Rinkeby Folkets Hus

Vi bjuder på fika.

PS. Om någon har ett rejält gammalt skrivbord, som ni vill bli av med, kontakta oss. Vi behöver ett till redaktionen. DS.

 

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

”Jag vill att tavlorna ska hänga så att många kan se dem”

Många känner Dine Malmsten, men inte lika många känner till att hon målar. Nu ska hon snart ställa ut sina målningar i Rinkeby Folkets Hus.

Kom i (stav)gång i höst

Pandemin har slagit hårt mot Järva, och väldigt många har suttit hemma. Men nu startar Fahyma Alnablsi och Ayan Mahamed stavgång med start på Tensta konsthall varje lördag kl 11-13.

Föreningslivet diskuterades när Järva röstar drog igång

Hur mår Järvas föreningsliv? Det var ämnet för första paneldebatten under eventet Järva röstar, som ägde rum under lördagen i Folkets Husby. – Föreningslivet mår som människorna mår, konstaterade Ari Karim, representant för föreningen Ort till Ort.

Lugnt i Järva under lördagen – inga tecken på koranbränningar

Lördagen blev lugn i Järva, inga tecken på koranbrännande nazister syntes till. Samtidigt var stämningen god i området, med alla möjliga olika lokala aktörer som var ute och trygghetsvandrade på dagen och kvällen.