Krista och Kerstin på redaktionen

Efter tre år i ständig rörelse har Nyhetsbyrån Järva fått en fast plats i tillvaron. Vi har sedan den 1 september vår redaktion i Rinkeby Folket Hus. Och det vill vi fira!

Kom förbi och hälsa på!

När: Torsdagen den 16 september, klockan 14-17.

Var: våning 3 i Rinkeby Folkets Hus

Vi bjuder på fika.

PS. Om någon har ett rejält gammalt skrivbord, som ni vill bli av med, kontakta oss. Vi behöver ett till redaktionen. DS.

 

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Vattenleken i Husbyparken färdig!

Lagom till värmen blev vattenleken i Husbyparken klar. Det sprutar och stänker lite hur som helst och barnen kan själva sätta fart på vattenstrålarna.  – Det är jättekul, sade Ali, 9 år, i plaskblöt t-tröja.

De håller en kurs i Första hjälpen

Dockan MiniAnne får sig en omgång hårda tryck över bröstet. – Du trycker 30 gånger och blåser två. Och du trycker i snabb takt. Muaad Hussien och Mohammed Munasar håller i Röda korsets kurs Första hjälpen för alla.

Grattis Fardosa, du vann Rinkebypriset!

Nu är Familjebostäders tävling avgjord. Fardosa Omar vann Rinkebypriset. Hon sopade banan med de övriga och vann med över hälften av rösterna. – Jag är både glad och hedrad, säger Fardosa Omar.

Fler sommarjobb än före pandemin i Stockholm

Hittills är 8 096 feriejobb klara för 2021 i Stockholm stad. Det är fler jobb än vad som kunde erbjudas 2019, året innan pandemin. Detta speglas även i Järva där fler ungdomar kommer att få fler jobb än förväntat.