I lördags spelade Som United bortamatch mot Ekerö IK. Trots att Som United ledde matchen med 1-0 och 2-1, så vinner Ekerö IK till slut med 3-2.

– Vi borde ha avgjort matchen redan under första halvlek, sade lagets tränare Zaki Abdullahi efteråt.

Yonis Egag gjorde första målet för Som United i minut 24, men Ekerö IK kvitterade i första halvlek. Sedan tog Som United ledningen igen, Yonis Egag satte en straff, men Ekerö kom igen och kvitterade med kvarten kvar, Som United flyttade upp laget för ett segermål, men det var Ekerö som istället gjorde mål och vann med 3-2.

Under veckan som kommer har Som United två viktiga matcher. De möter Solna FC på onsdag och serieledarna Bollstanäs SK på fredag.

Mahamed Ismail, lagledare Som United
Bilder: Mohamed Dahir
Lämna ett svar
You May Also Like

Flyttplanerna oroar på Tensta bibliotek

Tensta bibliotek föreslås flytta till Livstyckets lokaler. Men den nya lokalen är bara hälften så stor och personalen varnar för att förslaget kommer innebära stora försämringar.

Boxarna i Tensta oroar sig för framtiden

Förvaltningens chefer kom en dag till Tensta boxningsklubb och meddelade att en ny vägg skulle byggas. Nu har klubben förlorat 55 kvadratmeter träningsyta. – Det är förödande för hela verksamheten, säger Aram Heshi, som har en son som boxas i klubben.

Misstänkta pedofilen åtalas för övergrepp mot tolv barn

Nu är utredningen klar och den 67-åriga mannen från Rinkeby åtalas för övergrepp mot tolv olika barn.

Janis och Jonis segrare i Sveriges största millopp på bana

Långlöparnas kväll på Stadion är Sveriges största millopp på bana. På tisdagskvällen sprang 125 löpare 10 000 m i fem heat. Alla fyra löpare från Rinkeby Run satte personliga rekord och Janis Constantin och Jonis Serry vann varsitt heat.