I lördags spelade Som United bortamatch mot Ekerö IK. Trots att Som United ledde matchen med 1-0 och 2-1, så vinner Ekerö IK till slut med 3-2.

– Vi borde ha avgjort matchen redan under första halvlek, sade lagets tränare Zaki Abdullahi efteråt.

Yonis Egag gjorde första målet för Som United i minut 24, men Ekerö IK kvitterade i första halvlek. Sedan tog Som United ledningen igen, Yonis Egag satte en straff, men Ekerö kom igen och kvitterade med kvarten kvar, Som United flyttade upp laget för ett segermål, men det var Ekerö som istället gjorde mål och vann med 3-2.

Under veckan som kommer har Som United två viktiga matcher. De möter Solna FC på onsdag och serieledarna Bollstanäs SK på fredag.

Mahamed Ismail, lagledare Som United
Bilder: Mohamed Dahir
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Ett höstlov med sport, dans, schack och poesi

Under höstlovet kokade det av aktivitet i Ungdomens Hus, Rinkeby. Mellan 75 och 120 barn och ungdomar deltog i årets Rinkeby Multi Sports Camp.

Familjebostäders chef om konst, censur och höga hyror

Lars Nylund är fastighetschef och den från Familjebostäder som svarar på frågor om vad som hände när tre tavlor i Rinkeby Folkets Hus censurerades.  – Vi som hyresvärd ska inte göra bedömningar av konst eller hyresgästernas verksamhet.

Flera byggarbeten i Akalla kan störa boende

Boende i Akalla kan vänta sig en hel del störningar från de stora byggprojekten i området framöver. Både Trafikverkets arbete med Förbifart Stockholm och Region Stockholms förlängning av tunnelbanan från Akalla till Barkarby är i full gång.

Nu finns möjlighet att få tillfällig bostad i Rinkeby-Kista

Med anledning av de uppgifter som Smittskydd Stockholm publicerade lovar stadsdelsnämndens ordförande Benjamin Dousa (M) att korttidsboenden ska erbjudas till dem som behöver i stadsdelen.