I lördags spelade Som United bortamatch mot Ekerö IK. Trots att Som United ledde matchen med 1-0 och 2-1, så vinner Ekerö IK till slut med 3-2.

– Vi borde ha avgjort matchen redan under första halvlek, sade lagets tränare Zaki Abdullahi efteråt.

Yonis Egag gjorde första målet för Som United i minut 24, men Ekerö IK kvitterade i första halvlek. Sedan tog Som United ledningen igen, Yonis Egag satte en straff, men Ekerö kom igen och kvitterade med kvarten kvar, Som United flyttade upp laget för ett segermål, men det var Ekerö som istället gjorde mål och vann med 3-2.

Under veckan som kommer har Som United två viktiga matcher. De möter Solna FC på onsdag och serieledarna Bollstanäs SK på fredag.

Mahamed Ismail, lagledare Som United
Bilder: Mohamed Dahir
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Här kan du få gratis kläder imorgon

Imorgon torsdag finns det möjlighet att hämta kläder helt gratis i Rinkeby Folkets Hus. Kläderna är inlämnade av privatpersoner som vill skänka dem vidare till folk som behöver.

Akropol besegrade Team 4Q och blev trea i Basketettan

Vad som till en början såg ut att bli en enkel match slutade med en enpoängsvinst efter en otroligt spännande förlängning. Akropol besegrade Team 4Q och blev trea i basketens division 1. Dragan Damjanovic gjorde hela 44 poäng.

Brev till Hemblas alla hyresgäster

Hej, hyresgäst i Hembla, visste du att ditt hus har sålts igen? Vonovias köp av Blackstoneägda Hembla innebär att den vansinniga spekulationen med de miljonprogramshus, som sålts ut till privata fastighetsägare av allmännyttan, har nått svindlande höjder.

Stor polisinsats i Tensta Centrum

Larm kom till polisen på förmiddagen om att en beväpnad man hotade folk i Tensta Centrum.