En gärningsperson har hotat personalen och tilltvingat sig gods från kiosken och därefter avvikit från platsen.

Flera polispatruller arbetar nu med att leta efter gärningspersonen och utföra utredningsåtgärder.

Ingen i personalen skadades fysiskt vid händelsen och ingen är gripen i nuläget, rapporterar polisen på sin hemsida.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Så här fördelas föreningsbidragen i Spånga-Tensta

På nästa nämndmöte i Spånga-Tensta, nu på torsdag den 4 februari, beslutas om fördelningen av föreningsbidrag i stadsdelen. Totalt har 23 föreningar sökt sammanlagt 8,5 miljoner. Förvaltningen föreslår att nämnden avsätter 1,4 miljoner till föreningslivet.

Singelaktuella Kebz vill släppa positiv musik

– Om jag gör musik om våld, genererar det bara mer våld. Kebba Jobe som går under artistnamnet Kebz, släppte i natt singeln ”My Believer”. Nyhetsbyrån Järva har träffat 23-åringen från Tensta för att prata om hans musik.

Infinite Mass valdes in i Hall Of Fame

Stenhård politisk rap från Rinkeby finns nu representerad i Swedish Music Hall Of Fame sedan Infinite Mass valdes in i sällskap med andra storheter som Georg Riedel och Karin Dreijer. Infinite Mass tackade sina fans för att ha tagit dem dit de är idag.

AIF Kista: ”Vi avstår från pengarna”

Allmänna Idrottsföreningen i Kista ansökte om 50 000 i föreningsbidrag. Rinkeby-Kista stadsdelsnämnd beviljade dem 7000.  – Vi fick 7000 kronor medan andra föreningar som inte syns i området fick mycket mer. Vi avstår från pengarna, säger Said Ali, ordförande i föreningen.