Sent igår kväll besköts ett bostadshus i Tensta. Endast fasaden på huset kom till skada men polisen utreder händelsen som mordförsök och grovt vapenbrott.

Strax före midnatt natten till torsdag larmades polisen till Tensta efter att boende hört smällar som uppfattades som skottlossning. Väl på plats kunde polispatrullen konstatera att ett flerfamiljshus hade beskjutits och det fanns skotthål i fasaden. Ingen person kom till skada.

Polisen har spärrat av platsen för teknisk undersökning och inlett en förundersökning om mordförsök och grovt vapenbrott.

Ingen misstänkt har gripits.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Kistafamiljen lånar elcyklar för klimatet

När Ninel Barrios Pizarro såg att Energi- och klimatrådgivningen i region Stockholm sökte testfamiljer till ett projekt med elcyklar nappade hon direkt. – Vi hade varit nyfikna på elcyklar och pratat om att vi skulle försöka åka mindre bil.

Stor polisinsats i Tensta Centrum

Larm kom till polisen på förmiddagen om att en beväpnad man hotade folk i Tensta Centrum. 

Hon fortsätter slåss för upprättelse utan fackets stöd

Anna har arbetat på Hjulsta grundskola i 16 år och är medlem i Kommunal. Hon är en av de tre anställda som avskedats, anklagad för stöld. – Först var facket på min sida. Men ombudsmannen som sitter centralt verkar helt och hållet gå på arbetsgivarens linje. Kommunal kommer inte att gå vidare med mitt fall.

Tenstaflickorna kämpar för att Mariam ska få stanna

Mariam och hennes mamma kommer utvisas inom två veckor och lever under väldig stress. Det är nu den tredje gången de får avslag på ansökan om uppehållstillstånd. Tenstaflickorna vädjar nu till alla att skriva under deras upprop på instagram.   – Det kan vara vår sista chans, säger Mariam Alkrdi.