Sent igår kväll besköts ett bostadshus i Tensta. Endast fasaden på huset kom till skada men polisen utreder händelsen som mordförsök och grovt vapenbrott.

Strax före midnatt natten till torsdag larmades polisen till Tensta efter att boende hört smällar som uppfattades som skottlossning. Väl på plats kunde polispatrullen konstatera att ett flerfamiljshus hade beskjutits och det fanns skotthål i fasaden. Ingen person kom till skada.

Polisen har spärrat av platsen för teknisk undersökning och inlett en förundersökning om mordförsök och grovt vapenbrott.

Ingen misstänkt har gripits.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Grovt rån i Kista

Två beväpnade gärningsmän har rånat en guldsmedsaffär i Kista. Polisen jagar rånarna som flydde på moped med sitt byte.

Ännu fler ordningsvakter till Järva

Från och med idag,  den 9 september, har 20 kommunala ordningsvakter rätt att patrullera i Rinkeby, Tensta, Husby och Spånga.

Aysha Jones blev Årets viktigaste mama

Isatou Aysha Jones utsågs idag till Årets viktigaste mama av Expressen och tidningen Mama. Aysha Jones är entreprenör, trebarnsmamma och initiativtagare till Black Lives Matter Sweden.

Healthy Women hade sin första tjejkväll i Akalla by

Healthy Women erbjuder träningar utomhus på Ärvinge utegym i Kista hela sommaren och senast hade de dessutom ett efterfrågat danspass.   – Våra tjejkvällar utöver träningspassen är för att alla oavsett val av träningsform ska få träffas och umgås och samtidigt testa på något nytt, säger Susan Dahlbeck.