Under lördagen samlades ett flertal människor på Rinkeby torg för att ta del av Rinkeby centrums sommarfest. Det bjöds på somalisk musik och aktiviteter.

Musiken ekade på hela Rinkeby torg, DJ Ice hade kommit från London för att spela somalisk musik. Det uppskattades mycket av alla besökare som dansade och sjöng med. 

I ett tält bjöds det även på sockervadd och ansiktsmålning för barnen. Det fanns även en hoppborg.

Efter ett tag kom Naima upp på scenen och sjöng somaliska låtar. Hon sjöng även den somaliska nationalsången tillsammans med alla besökare. Hon äger butiken Naima Fashion House i Rinkeby. Efter uppträdandet ägde en modevisning rum av Fadumiina.

Fatma Qureshi
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Tre anhållna misstänkta för mordet i Tensta

Tre män är anhållna misstänkta för inblandning i mordet i Tensta på lördagskvällen. Under måndagen fortsatte förhören med de gripna.

Nu har breven med ”erbjudandet” kommit till hyresgästerna

Runt om i Stockholms förorter får 12 644 hushåll nu i dagarna…

Misstänkt för mordet i Husby begärs häktad

Åklagaren har i dag begärt en man häktad på sannolika skäl misstänkt för mordet i Husby i måndags. Ytterligare en man, som också varit anhållen i ärendet, har däremot släppts på fri fot.

Man skottskadad i Tensta

Strax före 18 fick polisen larm om skottlossning i Tensta. En timme senare hittades en skottskadad man, som fördes i ambulans till sjukhus.