Så var det dags igen. Efter en höst med värmerekord, kom snön som en chock. Bussarna i innerstan slutade rulla, inga tåg lämnade Stockholms central. Men blåa linjen är pålitlig, den har rullat nästan som vanligt.

Under lördagen kom första rejäla snösmockan söderifrån och redan på eftermiddagen slutade bussarna att köra i innerstan. Ett elfel orsakat av det kraftiga snöfallet gjorde SJ:s depå i Hagalund helt strömlöst och alla tåg från Stockholm är försenade eller inställda.

Print Friendly, PDF & Email
You May Also Like

Nu är Järvaveckan igång och vi är på plats!

Årets Järvavecka har dragit igång! Tälten på Spånga IP är fler än någonsin, men färre lokala föreningar är med i år. 

Ungdomens Hus öppnar igen

Ungdomens Hus i Rinkeby öppnar igen idag. – Nu har Kommunal hävt skyddsstoppet, säger stadsdelsdirektören Ulla Thorslund. Nu kan vi öppna igen. Men fortfarande är ungdomsgården i Akalla stängd.

Hyresgästerna fick rätt – nu kan de tvätta som vanligt!

– Jag kan bekräfta att vi kommer stänga av SWATABs teknik för avjoniserat vatten i tvättstugan på Rinkebysvängen, säger Erik Juhlin, presschef på HSB fastigheter i Stockholm.

Solrummet där ingen vill sola

sitter tre äldre damer runt ett bord i samlingssalen i Kista servicehus.   – Sitta i solrummet? Nej, aldrig i livet. Där känner man sig instängd. Rummet med solstolar och riktig sand är tomt.