Det är motigt för Som United i fotbollens Division 4 norra. Igår blev det förlust på bortaplan mot Enebyberg IF.

Det var två lag, som båda har flera förluster med sig, som möttes. Men den här dagen gick inget som planerat för Som United.

– Idag gick allt helt åt skogen från start och vi har inte spelat vårt spel. Vi lyckas inte med något överhuvudtaget och dessvärre bjuder vi de på målen, säger tränare Mohamed Abdulkhadir Sheikhdon.

Men flera matcher återstår och i nästa omgång möter Som United FC Djursholm på hemmaplan.

– Motståndaren var det bättre laget idag, men jag litar på att mina spelare kan komma tillbaka starkare till nästa match, säger Mohamed Abdulkhadir Sheikhdon.

Enebyberg IF vann med 5-2. Som Uniteds mål gjordes av Abdinur och Ahmed Dribbel.

Nästa match är mot FC Djursholm på fredag den 18 september kl 20.00.

Zaki Abdullahi
Bilder: Mohamed Dahir
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Fin fotboll när veteranerna spelade Somali Old Boys Cup

Somali Old Boys Cup 2020 arrangerades i Stockholm och blev lyckad och en väl genomförd turnering av de nystartade föreningen Barmudo FC.

”Var går gränsen för provokation?”

Den här gången snackar Avbytarbänken om bråket mellan Neymar och Alvaro. Och var går gränsen för provokation egentligen? Gareth Bale är aktuell för en återkomst till Tottenham och Aubameyang förlänger med Arsenal.

Storseger för Som United borta mot Lidingö

Efter en trög start och tidigt underläge med 1-0 efter två minuter, kom Som United i gång och vann matchen mot IFK Lidingö BK med 6-3.  – En stark laginsats, sade tränarna Mohamed, Zaki och Hatum efteråt. 

Sista veckan med organiserad spontanfotboll i Rinkeby

På Rinkeby bollplan har AIF Kista organiserat spontanfotboll varje dag sedan 18 juni, men på söndag den 11 juli tar det slut. – Jag är ledsen, våra resurser är slut. Vi räcker inte till, säger Said Ali.