Det är motigt för Som United i fotbollens Division 4 norra. Igår blev det förlust på bortaplan mot Enebyberg IF.

Det var två lag, som båda har flera förluster med sig, som möttes. Men den här dagen gick inget som planerat för Som United.

– Idag gick allt helt åt skogen från start och vi har inte spelat vårt spel. Vi lyckas inte med något överhuvudtaget och dessvärre bjuder vi de på målen, säger tränare Mohamed Abdulkhadir Sheikhdon.

Men flera matcher återstår och i nästa omgång möter Som United FC Djursholm på hemmaplan.

– Motståndaren var det bättre laget idag, men jag litar på att mina spelare kan komma tillbaka starkare till nästa match, säger Mohamed Abdulkhadir Sheikhdon.

Enebyberg IF vann med 5-2. Som Uniteds mål gjordes av Abdinur och Ahmed Dribbel.

Nästa match är mot FC Djursholm på fredag den 18 september kl 20.00.

Zaki Abdullahi
Bilder: Mohamed Dahir
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Rinkeby Run tränar säkert

Ungdomarna i Rinkeby Run vill inte sluta träna tillsammans som många andra av Järvas klubbar har gjort. Istället visar de att det går att träna smittsäkert utomhus med stort avstånd.

En övertygande seger för Som United

Det blev en övertygande och klar seger för Som United i andra omgången av Stockholm Cup. Mycket rättvist besegrade de Edessa Syrianska (Div4) hemma på Knutby BP.  

Avbytarbänken startar hos Nyhetsbyrån Järva

Avbytarbänken är en podcast för fotbollsfans, fotbollsnördar och alla som älskar fotboll. Det är ett gäng kunniga killar som regelbundet sänder fotbollssnack.  – Vi surrar fotboll hela tiden, säger Dini Mohammud. Nu finns podden även på Nyhetsbyrån Järva.

21 nya skidtränare på Spånga IP

I tisdags gick 21 lärare, fritidspedagoger och andra nyckelpersoner Rinkeby Runs tränarkurs tillsammans med Stockholms Hockeyförbund och Svenska Skidförbundet. De nya tränarna har nu tillgång till alla skidorna och skridskorna på Spånga IP. Det betyder att de på kort varsel kan gå dit och hålla skidåkning med elever på den egna skolan.