Grovt rån och vapenbrott ledde till en stor polisinsats i Tensta igår eftermiddag. En person rånades på sina bilnycklar och rånarna sköt mot en bil innan de försvann.

Det var vid strax före klockan fem på fredagseftermiddagen som en person rånades på sina bilnycklar i Tensta av flera gärningspersoner. En av rånarna hade en pistol eller liknande föremål och skott avlossades mot en bil i samband med att gärningspersonerna flydde från platsen.

Rånet orsakade en stor polisinsats och brottsplatsen spärrades av. Polisen har sökt med hundar, knackat dörr och hållit vittnesförhör. En förundersökning om grovt rån och grovt vapenbrott har inletts.

 

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Smoothies i arbetet mot klimatförändringar

Framtidens Hus feriearbetare deltog i ett klimatprojekt och delade ut 200 supernyttiga smoothies i Husby.

Ny konst av Järvas unga på Kista busstorg

Du som passerar Kista busstorg kommer till och med mars kunna ta del av en ljusinstallation som skapats av ungdomar i området.

Båda stadsdelsnämnderna har slutna sammanträden ikväll

Varken Rinkeby-Kista eller Spånga-Tensta har ordnat så att kvällens sammanträden kan följas på nätet. I Rinkeby-Kista kommer mötet äga rum i förvaltningens hus i Kista och Spånga-Tenstas stadsdelsnämnd möts i Spånga Folkan. Båda mötena är slutna sammanträden.

Bibliotekarier i Järva blir sjuka av stressen

Incidentrapporterna från biblioteken i Järva avslöjar stora brister i arbetsmiljön, men problemen beror inte på stökiga ungdomsgäng eller för hög ljudnivå. Vad som däremot är tydligt är att minskade resurser går ut över både anställda och besökare.